Srpski pevač imao UŽASNO detinjstvo: Otac ga je prebijao od batina, a danas živi u ZLATU (FOTO)

Pevač Ljuba Aličić priznao je da je mnogo novca potrošio, ali da je isto mnogo uložio u porodičnu kuću u Šapcu.

On je mnogo novca izdvojio za uređenje doma, a u “Premijeri-Vikend specijal” pre nekoliko meseci pokazao je kako izgleda njegovo gnezdo.

Sve je u zlatu i porcelanu, a prema pisanju jednog medija njegov dom košta pola miliona evra.

No, njegov život i detinjstvo nisu baš bili laki kao što to izgleda.

Od malih nogu je imao problema sa ocem zbog preke naravi, te ga je on često tukao. Pevač je u petom razredu osnovne škole napustio školu i pobegao od kuće. Sa 12 godina je odlučio da se posveti muzici i postane jedan od najboljih pevača, prenosi “Biografija”.

Ljuba se prvi put oženio sa 20 godina i ubrzo je dobio sina Dejana, koji se danas kao i otac bavi muzikom. Aličić je jednom prilikom izjavio kako je njegov sin neradnik i da ne želi da razgovara sa njim.

Dok je pak Dejan za medije tvrdio kako njegovoj maćehi smeta što su on i otac u dobrim odnosima.
Od 1988. godine je u braku sa svojom sadašnjom suprugom Željanom, koju je upravo juče prvi put pokazao u emisiji.

– To je pesma “Svirajte mi za Željanu”, 38 godina je sa mnom i braku i to je moja najveća životna ljubav. Sa njom imam dva sina, dugo smo godina zajedno. Kuća je na ženi, imao sam sreće što sam našao dobru i poštenu ženu. Nju sam iz škole ukrao – kazao je pevač, a onda se nadovezala i njegova supruga koja je imala samo reči hvale za Ljubu.

– U početku nije bilo lako, ljubomora i mladost, sada je sve lakše. On je idealan muž i otac – uputila je komplimente svom suprugu Željana.

Ogromno bogatstvo stekao je na raznim slavljima i privatnim proslavama po Nemačkoj, Austriji i drugim zemljama gde naši ljudi ne žale ni dinara na muzičare.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)