Srpkinja rađa bebu u 38.godini i želi je ostaviti u PORODILIŠTU! Babica joj rekla neke riječi koje su zaledile!

0

Nedavno se pojavila jedna priča da je Omar Bi Omran bio zatočen od svojih 17. godine i pronadjen je kako živi na jednom susjednom posjedu i to sada 27 godina. Izvjestaj je pokazao da je on bio otet radi provođenja raznih misticnih ceremonija i caranja koje su se desavale.

 

 

 

U jednom otkriću Omar Bin Omran je lociran nakon što je jr preko 27 godina proveo u zatočeništvu i to u susjenom posjedu. Otet je kada je imao samo 17 godina. ON JE ISAO u školi kada je otete, svi su mislili da je umro, oplakivali su ga a tragično njegova majka umire 2013 godine od slomljenog srca.

 

 

U sljedećem otkriću izaslo je da je on svo vrijeme bio u blizini svoje kuće i drzali su ga u blizini svoje kuce a zatocen je bio od strane susjeda. Incident se desio 1996. godine tokom godine i tada su bili gradjanski nemiri u zemlji radi čega su svi mislili da je na žrtvama napada i nisu ni razmatrali da je otmica. Tokom njegovog nestanka pas je sedmicama stajao ispred susjedove kuće i čekao.

 

 

Omar je živio u susjednoj kući više od 20 godina. Iako je motiv otmice nije bio otkriven nagađa se da je susjed htio da je angazuje u raznim mističnim ritualima. Iako je svađa bila i vladala oko njihovog nasljedstva otmičar je odlučio da se osveti svom bratu i sestri.

 

Omar je godinama sutio i to je mnoge zbunilo, i to dovodi do nagađanja da je bio pod nekim supstancama koje mijenjaju um. Državnih službenika koji je dugo na tom poslu smatra da je i komsija vodio samački i povučen život.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU             I          FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *