SREĆAN ROĐENDAN U RAJU! Mihina supruga porukom sve rasplakala!

Siniša Mihajlović trebalo je 20. februara, da napuni 54 godine, ali nam ga je opaka bolest prerano odvela.

Legendarni as Crvene zvezde, srpskog i evropskog fudbala, preminuo je 16. decembra prošle godine, posle duge borbe sa leukemijom.  MIHIN SIN UMALO ZAPLAKAO! Arijana poslala poruku: Patriotizam! Neizmerna čast, ponos i velika tuga. Volim vas (FOTO)Predsednik Vučić posthumno odlikovao Sinišu Mihajlovića!

Na dan rođendana naše legende oglasila se njegova supruga Arijana na Instagramu i sve rastužila!

– Srećan rođendan u raju! – napisala je Arijana u opisu fotografije na kojoj je sa Sinišom.POTRESNA FOTOGRAFIJA MIHINOG SINA! “Nedelja, i svi ste tu, a mene s vama nema”MIHA ME ZOVE, PLAČE… Binić pričao o velikom prijatelju: Mnogi nisu imali novca da odu na Sinišinu sahranu!

Arijana je bila Sinišina najveća podrška u borbi protiv opake bolesti, pa je često znao da kaže da je snažnija od njega. Imaju petoro dece – Viktoriju, Virdžiniju, Miroslava, Dušana i Nikolasa – a malo je poznato da Siniša Mihajlović ima i vanbračnog sina Marka.

Arijana i Siniša

Pre nekoliko dana je Srbija  posthumno odlikovala Sinišu Mihajlovića za sve što je legendarni fudbaler uradio za naš fudbal.

Njegov sin Dušan preuzeo je u njegovo ime i ime njegove porodice najveću moguću čast, Orden Karađorđeve zvezde prvog stepena! Ovo je bilo drugo odlikovanje koje je dobio Siniša Mihajlović posthumno, pošto je prethodno njegovoj majci uručen Orden Republike Srpske na ogrlici.

 

Nedavno su se od Mihajlovića oprostili Crvena zvezda i Vojvodina, u 20. kolu Superlige, kada su navijači oba tima priredili spektakularnu koreografiju u njegovu čast. Deo tribine na Marakani je nazvan po njemu, a pošast mu je odata i minutom ćutanja pre početka susreta Zvezde i Vojvodine.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/