“SREĆA ŠTO ĆERKE NISU BILE TU” Muž ubio ženu u Rakovici, komšije progovorile o bračnom paru: “On nije bio ČOVEK OD MNOGO REČI”

0

U soliteru u Rakovici jutros je ubijena žena Ankica Delibašić koju je ubio muž Željko Delibašić, inače bivši policajac, saznaje Kurir.

 

Prema rečima komšija njih dvoje su uvek delovali skladno, a Ankica se nikada nije žalila na supruga.

– Ta žena je jedna od najpozitivnijih osoba koje sam u životu videla. Bila je šnajderka, radila je na jednoj televiziji i šila kostime za decu, ma divna jedna osoba – kaže nam komšinica.

 

ankica kovac delibasic, Ankica Delibašić

Kako je objasnila muž je bio ćutljiv, ali nije bio neprijatan nikada.

 

– Uvek smo sa njim lepo pričali, ali nije bio čovek od mnogo reči, dok je ona bila mnogo veselija i pristupačnija – kažu nam komšije i dodaju:

 

– On je radio kao policajac, ali ne znam da li je penzionisan ili je napustio službu iz drugih razloga, znam samo da je u poslednje vreme radio dostavu hrane.

 

Komšije za Kurir kažu i da bračni par ima ćerku, a da Ankica isto ima žensko dete iz prvog braka.

 

– Voljene su bile te devojke, viđali smo ih često. Mlađa je živela sa njima, a za stariju nisam sigurna, ali mislim da se ona odselila. Razmišljam samo, sreća je što nisu bile tu, jedino dobro…

 

Željko Delibašić da podsetimo, ženi je navodno naneo povrede nožem od kojih je ona preminula, a zatim otišao u policijsku stanicu i rekao šta je uradio.

 

– Ubio sam suprugu, telo je u stanu – rekao je navodno Željko Delibašić.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU   I  FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *