SRCE DA PUKNE, OVAKO SE MUP OPROSTIO OD STRADALOG POLICAJCA MIODRAGA: “Besprekoran u izvršavanju zadataka do ZADNJEG DANA…”

0

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske oprostilo se putem društvenih mreža od policajca Miodraga Savića (27), koji je pre dva dana tragično stradao na dužnosti.

 

 

U objavi se navodi da je Savić poginuo prilikom izvršavanja poslova i zadataka.

Posao policajca nikada nije jednostavan i lak, jer izlazak na bilo koju intervenciju u cilju očuvanja javne bezbjednosti može završiti tragedijom. Nažalost, tako je bilo i juče, kada je prilikom izvršavanja poslova i zadataka u saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci smrtno stradao naš policijski službenik Miodrag Savić. 

 

Miodrag nije stigao da dočeka svoj 27. rođendan, koji je 29. avgusta – piše u objavi MUP-a Republike Srpske.

 

U objavi na Instagramu se navodi da je Miodrag Savić sa 21 godinu upisao Policijsku akademiju MUP Republike Srpske, nakon čega je u junu 2019. godine počeo da radi kao policajac u Policijskoj stanici Lazarevo.

 

– Precizan, odgovoran i besprekoran u izvršavanju poverenih mu zadataka, bio je do zadnjeg dana. Ponosno je nosio i držao do plave uniforme i u tome mu niko nije mogao naći mane. Živeo je punim plućima, u srcu čuvajući ljubav za porodicu, prijatelje i automobile koje je strasno volio – naveli su u emotivnoj poruci.

 

Iza njega su ostali majka Radmila, otac Dragan i sestre, kojima je MUP uputio saučešće.

 

 

-Od našeg kolege Miodraga oprostićemo se sutra opelom koje će biti održano u 12.00 časova u crkvi Rođenja Presvete Bogorodice, nakon čega će biti sahranjen na lokalnom groblju u banjalučkom naselju Kuljani. Slava mu! -saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.(RBSM-RADIO)

 

 

ovde

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:           INSTAGRAMU           I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *