Srbijanski mediji: Brat osumnjičenog za ubistvo male Danke preminuo nasilnom, a ne prirodnom smrću?

D. D. (40), brat jednog od osumnjičenih za nestanak i smrt dvogodišnje djevojčice Danke Ilić, preminuo je nasilnom smrću 7. aprila u ranim jutarnjim satima u policijskoj stanici u Boru, ustanovljeno je vještačenjem Instituta za sudsku medicinu u Beogradu, tvrdi Radar.

 

Navode da su u sudsko-medicinskom nalazu konstatovane brojne povrede D. D. po tijelu, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti. Nalaz vještaka je proslijeđen nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru na dalje postupanje, tvdi ovaj medij.

 

Osumnjičenom D. D. iz Bora u subotu 6. aprila određeno je zadržavanje do 48 sati u policijskoj stanici u Boru, zbog postojanja osnova sumnje da je, nakon izvršenog krivičnog dela, pomogao deset godina starijem bratu, koji je osumnjičen za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

 

Iste noći, tri sata poslije ponoći, policija je saopštila da je D. D. preminuo “prirodnom smrću“. U saopštenju MUP-a od 7. aprila navodi se da je osumnjičenom u ranim jutarnjim satima “pozlilo“ i da je „”prkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i ljekara Doma zdravlja u Boru, koji su pokušali reanimaciju, D. D. u 3.10 sati preminuo“.

 

Vještačenje Instituta za sudsku medicinu u Beogradu je, međutim, pokazalo da D. D. nije preminuo prirodnom smrću, već od posljedica batinanja, čiji su tragovi bili jasno vidljivi i detaljno opisani u nalazu vještaka, piše Radar.

 

Još uvijek ovi navodi nisu zvanično potvrđeni iz srbijanske policije kao ni drugih nadležnih institucija.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE             www.rbsm-serije.com

Pratite nas na            INSTAGRAMU            I            FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin