SRBI OTKRILI KAKO HVATAJU ŽENE U PREVARI: KAD SUMANJAJU NA NAJGORE PROVERAVAJU KO JE “MAJA NOKTI” ILI POSTAVE OVO PITANJE

– Primetio sam, ne davno, da moja devojka sa kojom sam tri godine u srećnoj vezi, nešto vrda. Vrdanje se javilo u obliku skrivanja ličnog mobilnog telefona od mene. Nisam nikad zagledao u telefon, niti tražio da pregledam ko zna šta, ali poruke se ne otvaraju lagodno u mom prisustvu. Čak je i počela da sklanja activity log sa određenih društvenih mreža – Viber, Instagram, Wathsapp… Skloni pa vrati, pa skloni, pa vrati i tako dalje.

žena, krevet, poruke, prevara, preljuba, afera
FOTO: PROFIMEDIA

Moje pitanje je šta da radim? Da li da tražim telefon na uvid? Da li da prestanem da paranoišem? Da li da samo iskuliram i pravim se kao da se ništa nije desilo? Da li da hakujem navedene aplikacije? Inače, nikad nisam imao problem sličan ovome – glasila je objava na Reditu pod nazivom “Da li devojka nešto muti”. Muškarac je naglasio da je već pokušao da razgovara sa njom, a onda su usledili brojni komentari.

Muškarci su davali raznorazne savete, poput toga da bi proverili ko je “Maja Nokti” u imeniku, kao i da bi proverili sve ono što su i sami radili kada nisu bili verni. Evo šta su pisali:

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Online kupovina, Hangar, Technostore, detektiv, kamera, špijuniranje, oprema, olovka, prisluškivanje, laž, prevara
FOTO: PROFIMEDIA
  • Brate moj, muti.
  • Bićeš jači posle svega.
  • Možda da popričaš sa osobom sa kojim si tri godine u srećnoj vezi. Eto, čisto kao neka luda nasumična ideja.
  • Primetio sam da kriješ telefon kada pišeš poruke. Je l’ treba nešto da znam?
  • Amateri, postoji skriveni Viber čet, čak i kad dobiješ poruku, piše ‘Imate jednu poruku’, nema preview, čak i da ti je otključan telefon i da otvori, preusmeri je na prvu stranu Vibera, ne otvara poruke. Samo kad se unese lični kod u pretragu, otkriva skriveni čet. Kao neko ko je varao i takođe bio sa ženama koje su varale, veruj mi, to što sada vidiš je prva faza. Druga faza su “izlasci na piće sa prijateljicama”, bioskop, pozorište, nije joj/ti do se**a, potezanje rasprava, nervoza itd. Obrati pažnju na novi miris parfema, kad si s nekim dugo, znaš miris te osobe, svaka osoba je drugačija i jedinstvena.
  • Uzmi šatro njen telefon uz “Koliko ima sati” i to je to.
  • Čekaj još koji dan, pa ako nastavi, pitaj je lepo u čemu je stvar i bez paranoisanja, agresije, hakovanja i ostalih s**nja jer realno zvučiš kao teški papak ako ti to pada na pamet. Ako je nešto bezazleno, ima samo da se iznervira što si je špijunirao.
  • Da li češće pere zube nego inače? Obrati pažnju na detalje.
  • Žena će te prevariti i kad pođe u prodavnicu po hleb, ako je rešila. I tu ne možeš ama baš ništa uraditi.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/