Connect with us

Zanimljivost

Srbi na Halkidikiju prošli PAKAO! Milanovići spavali, pa usledio užas: “Njih dvojica, trojica su UPALA”

Published

on

Kako objašnjava, iako ima lak san i budio se nekoliko puta, Radoslav nije čuo kada su nepoznata lica „šetala” po njihovoj kući

 

Letovanje obično ostane u lepom sećanju, osim kada ste tokom boravka u drugoj državi opljačkani, a upravo to se i desilo predsedniku Udruženja domova za stare Radoslavu Milovanoviću i njegovoj porodici, koji prethodnih dana u Grčkoj proživljavaju pakao!

 

Naime, Milovanovići su pre šest dana otišli na odmor u Siviri, koje se nalazi na zapadu poluostrva Kasandra na Halkidiju, odakle su nam i ispričali za nemili događaj koji ih je zadesio.

 

– Vozim novi BMV, što dosta skreće pažnju prolaznicima i otprilike su nas pratili do kuće. Prepoznali su nas kao dobar ulov. Njih dvojica ili trojica upala su u toku noći i odnela nekoliko hiljada evra, laptop i ručni sat. I dalje ne mogu da verujem šta se desilo – priča Radoslav za Objektiv.

 

TIHI PROVALNICI

Kako objašnjava, iako ima lak san i budio se nekoliko puta, Radoslav nije čuo kada su nepoznata lica „šetala” po njihovoj kući.

 

– Ostavili smo vrata na balkonu na kip. Ustao sam rano s namerom da prošetam na plaži pre nego što se probude deca, međutim, tražio sam pogledom laptop koji je bio ostavljen na stolu, a sada ga nije bilo. Supruga kaže da ga nije uzimala. Odmah sam shvatio da je neko ulazio u apartman dok smo spavali. Brzo je potražio torbicu u kojoj drži pasoše i sva ostala dokumenta, međutim, ni nje nije bilo.

 

– Ostavio sam je u prizemlju. Ipak, primetio sam je na terasi, i to u supruginom rancu, zamislite. Sve su uzeli, izneli na terasu, istresli šta i gde ima i uzeli ono što im odgovara. Čak su i uzeli ključ od auta, išli do kola da vide šta ima u njemu i kako ništa nisu našli, uredno su vratili ključ u torbicu pored praznog novčanika.

 

Nisu dirali kartice, mobilne telefone, čak ni tablet, jer znaju da tako policija može lakše da ih locira. Odneli su i moj ručni sat. Trljam oči i ne mogu da verujem šta vidim. Istrčao sam napolje da vidim da li je auto tu. Vidim da jeste, ali otključan i pomereni retrovizori.

 

NAJVREDNIJI SUPRUGIN LAPTOP

Milovanović kaže da mu je najžalije zbog računara njegove supruge u kojem je bilo mnogo poverljivih podataka.

 

– Ona radi kao socijalni radnik, tu je bilo puno dokumenata, ne znam šta će biti s tim. Prosto ne mogu da verujem da ništa nisam čuo, a možda i bolje, jer ne znam kako bih reagovao. Sigurno ih je bilo dvojica ili trojica, jer je sve savršeno organizovano.

 

Pljačkaši su, prema njegovim rečima, uigrana grupa koja je već nedeljama unazad harala po Grčkoj.

 

– Opljačkali su jednog Bugarina, njemu su uzeli auto. Komšije kažu da su videle lopova kako sedi u autu i nešto čačka, ali im nije palo na pamet da oni hoće da ga ukradu. Lopovi su jednoj ženi ušli u apartman, tip joj je stajao iznad glave kada se probudila, pokazao joj je prstom da ćuti, uzeo joj je torbu i otišao.

 

Ona tvrdi da može da ga prepozna. Ja sam ubeđen da je u pitanju organizovana albanska grupa. Lopovi su čak ugasili reflektor ispred kuće. Tu sam parkirao svako veče auto, sijao je, a sada ne. Milovanovići su odmah obavestili policiju, koja je stigla u apartman posle dva sata, dok su sutradan došli i forenzičari.

 

– Rekli su nam da je prijavljeno više slučajeva u poslednje vreme, da je ovo mesto na udaru, jer je mirno i nije veliko. Navodno su na tragu pljačkašima, čak imaju i opis jednog od njih, jer se slična pljačka dogodila i u jednom hotelu.

 

Zna se da voze crni „golf”. Mi smo još sedam dana na odmoru, nastavili smo letovanje kao da se ništa nije desilo. Svima savetujem da, kada biraju apartman, obavezno izaberu onaj koji ima video-nadzor, parking i sef. Verujte, svašta se dešava – kaže on.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Zanimljivost

Digla noge previsoko, a on na njoj navalio: ŽENA (45) UMALO UMRLA OD ORGAZMA

Published

on

Digla noge previsoko, a on na njoj navalio: ŽENA (45) UMALO UMRLA OD ORGAZMA

 

Neobičan slučaj opisan je ovih dana u većini medicinskih časopisa, a tiče se opasnosti od orgazma.

Jedna Amerikanka umalo nije umrla usljed pucanja aorte, a ova po život opasna situacija desila se tokom orgazma.Žena (45) je čula kao da joj je nešto puklo u grudima i osjetila je strašan bol i vrelinu nakon što je doživjela vrhunac. Ispostavilo se da je, dok je imala se*s sa suprugom, mijenjajući poze naišla na jednu koja je mogla da je košta života. Podigla je noge i na grudi prislonila koljena, a dodatni pritisak je izvršio suprug koji je “bio na njoj”.

 

U zanosu strasti nije registrovala da se nešto čudno dešava, ali nakon orgazma čula je “pucanje” i osetila neopisiv bol u predelu srca. Par je pohitao u bolnicu, urađeni su joj testovi i ispostavilo se da joj je pritisak 220 sa 140 mmHg. Lekari su otkrili i “curenje” u aorti, najvećoj arteriji koja prenosi krv kroz telo i koje je gotovo uvek smrtonosno.

 

Na sreću uspjeli su da je spasu, a dijagnostikovan joj je intramuralni hematom aorte.

 

Intramuralni hematom aorte je kada krv “curi” kroz unutrašnji zid arterije i ostaje zarobljena spoljnim zidom. Visok krvni pritisak u kombinaciji sa ubrzanim otkucajima srca – poput onih uzrokovanih se*som – može da izazove ovo “curenje”, posebno ako je krvni sud već oslabljen.

 

Ljekari kažu da se ovo opasno stanje rjeđe javlja tokom se*sa sa partnerom, bračnim drugom, već uglavnom kada je uzbuđenju pridodat strah, povišen adrenalin, kao što je slučaj kad osoba vara, masturbira ili, pak, ima se*s sa prostitutkom.

 

Aortni intramuralni hematom može da dovede do potpunog kidanja aorte ako se ne liječi, što kod 40 odsto oboljelih ima fatalni ishod.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Zanimljivost

BIVŠA RADNICA HOTELA OTKRILA NAJVEĆE GADOSTI: Nikad više nećete piti iz ČAŠA KOJE STOJE U SOBI (VIDEO)

Published

on

Džanesa kaže da ako ste platili noćenje sa doručkom, ali ne stignete do serviranja jer morate da izađete veoma rano, možete zamoliti osoblje da vam spakuje hranu za poneti

Dženesa Ričard, bivša radnica hotela u Kanadi, na društvenim mrežama deli različite priče sa svog nekadašnjeg radnog mesta, a u jednoj od objava otkrila je detalje vezane za hotelske sobe koji su šokirali mnoge. Odmah na početku snimka rekla je da ne mora tako u svakom hotelu i da samo prepričava stvari iz sopstvenog iskustva.

“Nikad, ali nikad ne hodajte potpuno bosi po hotelskoj sobi ili tepihu. Usisavaju se nakon svakog gosta, ali se nikad ne čiste skoro nikad, možda jednom godišnje. Podovi i tepisi su puni bakterija, pa preporučujem hodanje u čarapama ili japankama “, kaže ova 26-godišnjakinja.

Štaviše, Džanesa kaže da ako ste platili noćenje sa doručkom, ali ne stignete do serviranja jer morate da izađete veoma rano, možete zamoliti osoblje da vam spakuje hranu za poneti. U svakoj hotelskoj sobi, između ostalog, gosti dobijaju po nekoliko čaša, ali Dženesa kaže da iz njih ne treba piti. “Menjaju se samo između gostiju ako su očigledno prljave.

Ako izgledaju čisto, prepuštene su sledećim gostima.” Takođe je otkrila da većina hotela temeljno čisti dušeke jednom godišnje – i to je upitno, prenosi The Sun. Mnogi su joj zahvalili što je podelila ove detalje i kažu da će od sada sigurno uvek nositi papuče i svoje naočare.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Zanimljivost

Prizor kraj hrvatske obale PREPAO ribolovca: Bilo je OGROMNO i sve mu je pokidalo (VIDEO)

Published

on

Morska neman iznenadila je iskusnog pomorca koji se obratio stručnjacima da je identifikuju

Ribolovac iz Sukošana u Hrvatskoj nedavno je imao susret sa prilično velikom ajkulom. Zakačila se na udicu namenjenu tunama i pokidala pribor.

U nameri da sazna o kojoj se ribi radi, obratio se portalu “Morski.hr”.

– Snimio san ovo u sredu ispod Žirja. Veličina beštije je preko 2 metra i 100 kg. A uzeo mi je jedan štap i napravio krug, pa sve najlone pokidao kad je krenuo. Biće 300-400 evra štete da mi je napravio; sve najlone, olova itd. – rekao je Andreas Matanov, profesionalni tunolovac i kapetan jednog od 12 “Icaat” brodova u Hrvatskoj.

Iako smatra da se ne radi o uobičajenoj jadranskoj vrsti modrulj, već vrsti mako, za mišljenje su na ovom hrvatskom portalu pitali uglednog svetskog stručnjaka za ajkule.

– Da bismo pravilno identifikovali vrstu, potrebno je obratiti pažnju na diskriminatorne morfološke osobine, ali i samo kretanje životinje. Tako, ajkula na snimku ima vitko i vretenasto telo sa izduženim i uskim prsnim perajima čija dužina vidno premašuje ukupnu dužinu područja glave, koja nije u toj meri zašiljena kao kod morskog psa mako – rekao je u svojoj analizi zaštitno lice Nešnal Džiografika, Andrej Gajić.

On primećuje da su škržni prorezi znatno manji.

– Prva leđna su zaobljena i bliža je trbušnim nego prsnim perajama, dok je druga leđna peraja znatno veća nego što bi bila kod mako morskog psa. Nadalje, pre početka repnog peraja nema upečatljivog proširenja (kao što je to slučaj sa mako), dok se samo repno peraje završava dugim režnjem i nije mesečasto kao kod maka – izjavio je stručnjak.

Na snimku takođe vidimo nekoliko jedinki latinskog naziva “naucrates ductor” koje neretko prate modrulje i njima srodne vrste, a tek sporadično lamnide.

– Obratite li pažnju na položaj prsnih i dorsalnih peraja, zatim na repno peraje, a i skržne otvore, jasno je da nije mako i da je ovo modrulj. I ne verujem da je taj sa snimka imao više od 35 kg. Recimo ovaj kojeg smo proučavali i što ga držim u ruci deluje ogromno a imao je tačno 13.2 kg. Neka je i taj imao između 165 i 175 cm, to je oko 25 do 32 kg – pojašnjava Gajić. Da bi imao 100 kg, treba da ima barem 250 cm dužine, a prema ovom snimku, sumnjam da je toliki – pojašnjava Gajić za “Morski.hr”.

Ipak, Andreas Matanov kaže da je na videu teško odrediti veličinu, ali tvrdi da je ajkula bila zaista velika.

– Imao sam na udici i veće primerke modrulja i lisice, a ovaj je imao preko 2 m, do 2,5 m. Uhvatio sam ispod Istre 11 komada u jednoj noći. Na stotine sam ih imao na udici. Znam o čemu pričam kad sam rekao da ima preko 100 kg, a isto tako znam da ne želite da plašite ljude pred turističku sezonu – rekao je on na kraju razgovora.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala