SRAMNI komentari nakon smrti oca Marka Osmakčića: “Jadan čovek, nije mogao da izdrži ovoliku bruku”

Učesniku rijaliti programa “Zadruga 5” Marku Osmakčiću preminuo je otac, zbog čega je on napustio rijaliti.

Umesto da se saosećaju sa gubitko, kao što to u praksi uvek biva, osvanulio je pregršt negativnih komentara na društvenim mrežama.

S obzirom na to da je Mako Osmakčić u poslednje vreme najomraženiji zadrugar, jer je udario šamar partnerki Viki Mitrović nakon saznanja da je ona trudna, ljudi su odmah iskoristili trenutak da ga razapnu na društvenim mrežama i sramno ga krive ga za smrt njegovog oca.

– Nije ni čudo da je čovek umro, ako je gledao Zadrugu poslednjih dana – obično se ređaju sramni komentari aludirajući na to da je Marko kriv za ovu tragediju, jer je želeo da učesnica “Zadruge” Viki Mitrović abortira njihovo dete.

Foto: Printscreen

“Umro od dragosti kad je čuo da će dobiti unuče”, “Marko, ovo se zove instant karma”, “Užas.. Valjda i ocu bilo zlo od njegovih izjava i ponašanja”, “E, neka vidi sad kako je, neka se seti Dina od pre neki dan”, “Jadan čovek, nije mogao da izdrži ovoliku bruku”, samo su neki od gnusnih komentara na društvenim mrežama.

– Sinoć ga je pominjao i tražio od njega da mu reši problem sa Viki kao onomad neki u Zagrebu. Znači iz svega ga je taj jadni čovek izvlačio. Ovoliki blam nije izdržao – ređaju se skandalozni komentari na Markov račun.

Podsetimo, Franjo Osmakčić preminuo je 08. juna 2022. godine u 58-oj godini. Ovu vest je potvrdio Markov najbolji prijatelj Miloš, a njemu je ovo saopštio Osmakčićev rođeni brat Mario.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)