SRAMAN čin u Čačku: Devojčica ukrala novac za LEČENJE samohrane majke, a onda “nastupa” njen otac (FOTO)

Čitav događaj prijavljen je nadležnim organama, a krađa se dogodila u ranim popodnevnim satima

 

Čitav grad na Moravi ujedinio se u skupljanju novca za samohranu majku Vojku Jevtović koja se sa opakom bolešću bori već duže vreme, a za njen oporavak potrebno je platiti preskupo lečenje na klinici u Turskoj.

 

Svi su poželeli da daju svoj doprinos, pa je tako i u jednom od solitera u naselju Ljubić kej postavljena kutija u koju su stanari ubacivali onoliko novca koliko su mogli da odvoje iz svog kućnog budžeta.

 

Ipak, posle nekoliko dana u ulazu zgrade zatekao ih je sramotan i poražavajući prizor – muškarac je ukrao novac koji su skupljali.

 

– U našoj zgradi ima 80 stanova, pa svi da daju po 200 dinara skupila bi se pristojna svota novca koja bi bila značajna kao donacija.

 

Ulaz je zaključan i imaju kamere i prvo je snimljena devojčica koja nije iz naše zgrade kako ulazi i iz kutije izvlači 250 dinara. Tu smo se svi alarmirali, ali pošto je u pitanju dete nismo ništa preduzimali – priča stanarka solitera na Ljubić keju koja je bila jedan od inicijatora humanitarne akcije.

 

Dan nakon toga u ulazu se pojavio muškarac srednjih godina, koji je sačekao da uđe u zgradu kad je neko od stanara otvorio vrata.

 

Provozao se liftom, a zatim u ulazu razbio kutiju i odneo sav prikupljeni novac. Na pločicama je ostala samo sitnina koju nije stigao da pokupi.

 

Čitav događaj prijavljen je nadležnim organama, a krađa se dogodila u ranim popodnevnim satima.

 

– To je samo još jedan pokazatelj da ljudi nemaju nikakvu meru. Sramota – izjavila je stanarka solitera u kom se krađa dogodila.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)