“Sponzorušo, gde je lova?”: Džonijevi fanovi zasuli uvredama Amber, uz zvižduke NAPUSTILA sud (VIDEO)

Parnica Džonija Depa i bivše supruge Amber Heard u kojoj ga je optužila za zlostavljanje izaziva veliku pažnju javnosti.

Odlazak slavnog para u sudnicu fanovi pomno prate, pa su tako zabeleži snimci kada napuštaju zgradu suda pa brojni obožavatelji ispraćaju

Džonija Deppa uz povike podržavanja i aplauze, situacija s Amber Heard poprilično drugačija.

Glumica je izašla iz sudnice 20 minuta nakon Deppa, popraćena uvredama i povicima negodovanja i neodobravanja. Dok Depp često kroz prozor automobila pozdravi okupljene dok odlazi, Heard zbog atmosfere ispred sudnice napušta ne spuštajući zatamnjena stakla svog automobila.

Na snimcima se mogu čuti brojne uvrede poput “sponzorušo”, “kradljivice”, “lažljivice”. “Gde je lova, Amber?” čuje se kako izgovara neko od okupljenih.

Heard se i na sudu dotaknula odnosa Deppovih fanova prema njoj u trenutku kad je 2018. godine prvi put javno progovorila o odnosu s glumcem. Svedočila je da se suočila s “mržnjom medija i obožavatelja Džonija Depa” kao i da se “morala boriti za svoju karijeru nakon što je progovorila o zlostavljanju”.

-Bilo mi je teško da radim. Bila sam maltretirana. Svakodnevno me maltretiraju, prete smrću. Tad sam mislila da ne može biti gore. Sad, s mesta na kojem sedim, znam da može biti puno, puno gore”, posvedočila je glumica.

Kako tvrdi zlostavljanje se dogodilo 2015. u Australiji.

U toku suđenja glumica je iznela je još optužbi pa je rekla da ju je Dep navodno tukao, pretio da će je ubiti i “penetrirao bocom uzastopno”.
Pravni tim Džonija Depa ispitivao je Amber Herd nakon njenih tvrdnji, a kao dokaz da je reč o lažima priložili su fotografije na kojima ona izgleda sveže i netaknuto, samo jedan dan nakon što se dogodio navodni fizički obračun.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin