SPAVALA SAM SA 4 NEZNANCA, A MOJ MUŽ NIŠTA NE ZNA: Nemojte me osuđivati, to sam uradila za njegovo DOBRO, a ovo je RAZLOG!

SPAVALA SAM SA 4 NEZNANCA, A MOJ MUŽ NIŠTA NE ZNA: Nemojte me osuđivati, to sam uradila za njegovo DOBRO, a ovo je RAZLOG!

Žena koja je već šest godina u braku sa mužem objasnila je da je od početka znala da je porodičan čovek i da želi decu.

 

Njih dvoje su tri godine pokušavali da dobiju bebu bez uspeha, pa je ona preduzela drastične mere.

 

“Počela sam da spavam sa nepoznatim muškarcima u nadi da ću zatrudneti. Oboje imamo 31 godinu i želimo dete. Kada bi saznao šta radim, slomila bih mu srce. Dakle, dosad sam spavala sa 4 stranca koje sam birala noćima kad sam najplodnija.

 

Probala sam da ih tražim tako da što više liče na mog muža – srednja visina, dobro građeni sa plavim očima i tamnom kosom. Godinu i po dana nisam zatrudnela otkako sam pokušavala sa mužem, a on ne želi da posetimo lekara i sada se osećam još gore.

 

Čak me tera da posle s*ksa ležim 20 minuta sa podignutim nogama kako bismo imali što veće šanse”, rekla je ona, pa nastavila:

 

“Ne želim da ga izgubim, ali bojim se za našu vezu.”

 

Savet joj je dao stručnjak.

 

“Čak i da je mala mogućnost plodnosti, postoji toliko načina da dobijete bebu. Moguće je da nije do vašeg muža. Kako oboje želite da budete roditelji, najbolje bi bilo da potražite savet doktora, jer ono što radite nije dobro.

 

Nećete biti srećna porodica ako dete dobijete sa neznancem. Porazgovaraj sa mužem o tome koliko si očajna i kako to utiče na vaš brak”, rekla je Deidre Sanders.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin