“SPAVALA SAM S KĆERKINIM DEČKOM, NAKON ŠTO SAM GA ULOVILA KAKO SE SAMOZADOVOLJAVA MOJIM RUBLJEM”

PISMA koja kolumnistica britanskog Suna dobiva od svojih čitatelja svakog su tjedna sve luđa. Ovog puta javila joj se žena koja spava s dečkom svoje kćeri, a sve je počelo nakon što ga je zatekla kako se samozadovoljava njenim donjim rubljem.

 

Ovo pismo toliko je živopisno da bi ga bila šteta ne prenijeti u cijelosti:

 

“Draga Deidre, seksam se s dečkom koji je upola mlađi od mene. Seks je nevjerojatan, no nije vrijedan krivnje koju osjećam.

 

On je bio dečko moje kćeri, ali više nije. Imam 46 godina i razvedena sam. Imam dobar posao i lijep dom. Imam ispunjen društveni život s puno prijatelja svojih godina. Nedostajala mi je samo ljubav. Bilo je muškaraca oko mene, vodim brigu o svom izgledu i često primjećujem da zanimam muškarce.

 

Velik je problem to što ne primjećujem niti me privlače muškarci mojih godina. Moraju biti mnogo mlađi od mene.

 

Imala sam brojne afere s mlađim muškarcima, no oni gube interes čim dobiju što žele od mene. Svi su isti i jasno im je da stvari neće funkcionirati zbog generacijskog jaza među nama. Svi osim jednog.

 

Moja kći je u to vrijeme živjela sa mnom. Ima 22 godina i vratila se nakon diplome. Njen dečko je godinu stariji, zbilja je zgodan i bilo mi je drago zbog nje.

 

“Umjesto da sam ga izbacila, zavela sam ga”

Jednog dana vratila sam se s posla ranije i našla ga u svojoj sobi kako se samozadovoljava mojim rubljem iz košare za prljavo rublje. Trebala sam ga izbaciti van, no umjesto toga zavela sam ga i pokazala mu što starija žena zna.

 

Postao je očaran mnome i nije htio odustati. Nastavili smo se seksati potajice koliko smo mogli. Znala sam da se igramo vatrom, no zanijela sam se, sve dok nas moja kći nije ulovila tijekom seksa.

 

Pobjegla je plačući, iselila se i otišla kod prijateljice. Njen bivši dečko i dalje živi sa mnom i ludo je zaljubljen u mene. Seks je i dalje odličan, no znam da je premlad za mene i nezreo.

 

Kći se zaklela da više neće razgovarati sa mnom. Ne krivim je, ali svaki dan me muči grižnja savjesti.”

 

Deidre joj je odgovorila: “Kažete da vas muči grižnja savjesti, pa zašto mu ne kažete da ode? Sigurno vam je jasno da nema šanse da se pomirite s kćeri dok je on u vašoj kući. Kako vam takva afera s upola mlađim muškarcem može značiti više od odnosa s vašom kćeri? Je li veza između vas i kćeri pukla? Ili je nikad nije ni bilo? Što vas privlači mlađim muškarcima?

 

Čini mi se da postoji priča koju niste ispričali. Jeste li doživjeli neku traumu koja utječe na vaše odluke danas? Nemojte nastavljati s tim destruktivnim ponašanjem. Jeste li razmišljali o savjetovanju sa stručnjakom? U međuvremenu, recite kćeri da vam je žao i stanite na kraj toj besperspektivnoj vezi.”(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE               www.rbsm-serije.com

Pratite nas na              INSTAGRAMU              I              FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin