SORAJA POSTALA MAMA! Porodila se u OVOM gradu, a na svet donela bebu kojoj je dala UNIKATNO IME

Već nekoliko meseci se speklulisalo o terminu porođaja jedne od najpopularnijih starleta sa ovih prostora, Soraje Vučelić. Sada je zvanično došao i taj, najlepši dan za nju i njenu porodicu. Soraja je na svet donela zdravog dečaka kojem su roditelji dali ime Kan.

Porođaj je protekao u najboljem redu, a naslednik je od lekara dobio najviše ocene. Novopečena mama se oseća odlično, a samo mali broj njoj bliskih ljudi zna da je njeno prvo dete stiglo na svet.

– Soraja je presrećna! Postala je mama i sada je ceo njen svet podređen novoj ulozi roditelja. Opčinjena je svojom bebom. Ne ispušta sina iz naručja. Zavolela ga je od prvog trenutka kada ga je ugledala – priča izvor blizak Vučelićevoj.

Prema saznanjima medija, Soraja se nije porodila ni u Srbiji ni u Hrvatskoj, odakle je inače otac deteta, uspešni biznismen.

– U Cirihu je vodila trudnoću kod svog izabranog lekara, ali će uskoro da odlete za Moskvu gde će i da žive. Bebi stiže Ruski pasoš i tamo će biti njihova baza. Ona je ugasila društvene mreže i okreće novi životni list – završava izvor.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin