Sonja je bila u džipu SMRTI sa Strahinjom: Ovako DANAS izgleda, Srbi je zasipaju komplimentima (FOTO)

Iako je bila na mestu suvozača, napustila je Srbiju pošto je u tužilaštvu dala izjavu kao očevidac i svedok ubistva

 

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (46), devojka Strahinje Stojanovića (30), koji je ubijen 2020.godine u eksploziji džipa BMW X5 na Novom Beogradu, bila je u žiži javnosti u tom trenu, jer je bila sa Strahinjom u džipu u trenu kada je vozilo eksplodiralo.

 

Istragom je utvrđeno da je pod automobil Strahinje Stojanovića bilo podmetnuto između 1 kg i 1,5 kg eksploziva pentrit, i to direktno ispod vozačevog sedišta.

 

Podsetimo, kao egzekutor osumnjičen je Milivoje L. (50) iz Gradiške, za kojim je raspisana međunarodna poternica, ali motiv mafijaške likvidacije ostao je nepoznat.

 

Policija je egezekutora, koji je uspeo da pobegne iz Srbije, identifikovala zahvaljujući specifičnoj tetovaži i ožiljku, a utvrđeno je da je eksplozivnu napravu aktivirao dok je bio na biciklu.

 

 

– Od siline detonacije, vozilo je bukvalno prepolovljeno. Stojanović je ležao na ulici raznetih nogu, dok mu je Sonja držala glavu u naručju. Preminuo je po prijemu u bolnicu – govorio je tada izvor iz istrage.

 

Kolumbijka, koja u eksploziji nije povređena, iako je bila na mestu suvozača, napustila je Srbiju pošto je u tužilaštvu dala izjavu kao očevidac i svedok ubistva.

 

Ona je mesecima kasnije na Instagramu objavljivala poruke ljubavi i sećanja za Strahinju.

 

Evo kako izgleda danas Sonja, koja, sudeći po objavama živi u Americi, tačnije u Majamiju. Sonja ima i ćerku.

 

Zanimljivo je da dobija mnogo poruka i komentara na srpskom jeziku i dalje, gde joj uglavnom dele komplimente.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin