Šon Pen uoči dodele Oskara: Ako Zelenski ne bude GOVORIO na ceremoniji, javno ću UNIŠTITI statue (VIDEO)

U intervjuu za CNN-u, glumac i redatelj Šon Pen obećao je da će javno uništiti svoje statue Oscara ako Akademija ne ponudi ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom prostor da govori na dodeli najveće filmske nagrade na svetu.

Naime, glumac smatra da ima vremena za slavlje, kada će zvezde moći da se vesele osvojenim nagradama, ali da to trenutno nije moguće dok se u Ukrajini odvija rat.

-Ne postoji ništa veće što bi dodela Oscara mogla da učini nego da da Zelenskom priliku da razgovara sa svima nama. Shvatio sam da je donesena odluka da se to ne učini. Ne komentatišem je li predsednik Zelenski to hteo ili ne – rekao je Pen.
-Ako je Akademija odlučila da ne podrži vođstvo u Ukrajini i narod koji prima metke i bombe za nas, zajedno s ukrajinskom decom koju pokušavaju da zaštite, onda mislim da će svi ti ljudi i svaki delić te odluke biti najgnusniji trenutak u celoj istoriji Holivuda – dodao je glumac.

Pen je tokom svoje karijere već osvojio pet Oskara.

 

Osvojio je pet Oskara

Glumica Ejmi Šumer, jedna od tri voditeljke na ovogodišnjoj dodeli otkrila je da je predložila da ukrajinski predsednik bude uključen ili da  snimi audio, međutim objasnila je da je njen doprinos bio nepoželjan.

Podsetimo, glumac je krajem februara u Ukrajini snimao dokumentarac o događanjima u toj zemlji.

-Oskarovac Šon Pen stigao je u Ukrajinu. Došao je kako bi snimio trenutne događaje u svetu i ispričao istinu o invaziji Rusije na našu zemlju.

Pen je među onima koji danas podržavaju Ukrajinu u Ukrajini. Naša zemlja mu je zahvalna na iskazanoj hrabrosti i poštenju – pisalo je u saopštenju. Ukrajinu je napustio početkom marta kada je napisao da je sa kolegama pešačio kilometrima do granice s Poljskom nakon što su automobile ostavili pored puta.

-To je već brutalna greška oduzetih života i slomljenih srca i ako ne popusti, verujem da će Putin napraviti najstrašniju grešku za celo čovečanstvo – rekao je Pen nakon što je vidio stanje u Ukrajini.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin