Šokantno otkriće na SVADBI: Hteli su da POBEGNU čim su videli mladence, a onda se desio novi obrt (VIDEO)

Par je kasno shvatio da je promašio datum, ali potpuno nepoznatim svatovima to nije smetalo

 

Jedan beskrajno simpatičan par iz Meksika zabunom je stigao na pogrešno venčanje, a da nešto tu ne štima, postalo im je jasno kada su videli da ne prepoznaju ama baš nikoga od okupljenih gostiju.

 

I zaista, kada su mladenci ušetali u dvoranu, paru je postalo kristalno jasno da je već pojeo predela na venčanju potpuno nepoznatih ljudi. Situaciju je dodatno otežala činjenica što su bili smešteni na drugom kraju dvorane, daleko od ulaza.

 

– Nismo znali šta nam je činiti. Nalazili smo se za udaljenim stolovima i nismo u tom trenutku mogli da naprosto ustanemo i odemo – otkrila je kroz priču na TikTok-u korisnica po imenu Nati, pa u nastavku kazala da je gostima za stolom priznala da je došlo do jedne velike zabune.

 

Međutim, Nati i njen suprug u međuvremenu su se prisutnima već toliko svideli da nikome nije palo na pamet da zatraži od njih da odu, pa su ostali na veselju uz tretman kakav nisu mogli ni da sanjaju.

 

Ljudi su ih prihvatili kao svoje, kao da ih poznaju godinama, pa je par ostao na svadbi, sjajno se zabavio i stekao puno novih prijatelja.

 

Inače, Nati i njen suprug stigli su na pravo mesto i u pravi sat, ali dan ranije.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin