ŠOKANTNA ispovijest Goradne! “Svi mislite da je lako sa Šabanovom platom od 5.420 eura, ali nije nimalo!” Samo ja znamo kako mi je!

Po mnogim kraljem narodne muzike koji nas nažalost nije napustio prije par godina je ostavio veliki prazninu i nakon njegove smrti mnogi kažu kako se više nikada neće roditi takav pjevač.

 

Tako prije par dana došla nam je jedna informacija koja je mnoge šokirala a tiče se njegove supruge Gordane koja je dala izjavu koja je sve ostavila bez riječi.

 

Naime, prilikom jednog intervjua ona je rekla kako joj je jako teško nakon Šabanove smrti kako emotivno tako i financijski. Tako je otkrila kako joj je jako teško da sve potrebe zadovolji sa njegovih 5.420 eura.

 

To je inače penziju koju ona dobija od njega nakon njegove smrti kao njegove supruge. Međutim, kada je ona dala ovu izjavu svi su ostali šokirani i nisu mogli vjerovati da je ona ovo rekla.

 

Nakon toga mnogi su se zapitali čime se to ona bavi pa su joj prihodi od 5.420 eura mali te samim time svi su ostali šokirani. Šta je ona ovim htjela da kaže još uvijek nikome nije jasno, a da li će se ponovo oglasiti ostaje nam da vidimo.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

 

Pratite nas na:              INSTAGRAMU                   I                 FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin