Šokantan snimak preplavio internet: Govori se da doktor devojci vadi ZMIJU iz uva (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Ko god da je držao mobilni i sve ovo zabeležio nije podelio s ostatkom sveta je li “hirurg” uspeo naterati navodnog podstanara da iseli

 

Čandan Sing, mladić iz Patme u Indiji, pre desetak dana podelio je na Fejsbuku snimak, koji su preneli i brojni svetski portali. Ne čudi što se na snimku vidi nešto gotovo neverovatno, pokušaj muškarca, navodno lekara, da neimenovanoj ženi izvadi zmiju iz uha!

 

Iako zapis deluje veoma ubedljivo, odmah ćemo naglasiti da nema apsolutno nikakvih dokaza da je autentičan, pa američka organizacija za utvrđivanje činjenica Snopes trenutno drži opasno „nedokazano” iznad snimka.

 

Sing uz video nije naveo gde je nastala, kao što niko ne zna da li je zmija na kraju izvađena iz ušne šupljine. Naime, ko god je držao mobilni telefon i sve ovo snimao, sa ostatkom sveta nije podelio da li je „hirurg” pincetom, tečnom i vatom uspeo da natera navodnog stanara da se iseli.

 

Snimak je u međuvremenu postao hit na pomenutoj društvenoj mreži, a Snops je, uz analizu tog virala, naveo i sledeće:

 

“Analiza nam je pokazala da je snimak verovatno relativno nov. Međutim, nejasno je u kojoj zemlji je nastao, a ne znamo kakva je zmija prikazana, kao ni identitet žene. Nekoliko sajtova iz Indije je objavilo članke o slučaju, ali nijedan nije otkrio nove detalje.

 

Singhov nalog na Fejsbuku otkrio je da ima samo pet prijatelja na Fejsbuku, ali više od 20.000 pratilaca. Ova razlika deluje pomalo čudno i mora se reći da nas je podsetila na lažne naloge iz nekih prethodnih istraživanja neautentičnih sadržaja na Fejsbuku.

 

Dodajmo za kraj da su u komentarima ispod snimka na Fejsbuku i Reditu neki pretpostavili da je zmiji odsečena glava, a potom ženi stavljena u uvo kako bi snimak postao viralan“, pišu analitičari Snopsa.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin