Šokantan slučaj iz Srbije: Majka snimala na TikToku kako tuče bebu, policija je pronašla i privela

Brzo širenje videa koji prikazuje ženu kako nasilno uznemireno napade privuklo je široku pažnju na raznim platformama društvenih medija.

Policija je brzo intervenirala i uspješno locirala majku sa snimka i bebu u Kaluđerićima. Protiv žene je potom podnesena kaznena prijava, a skrbništvo nad bebom prenijeto je u Centar za socijalni rad.

 

Video koji se široko dijelio internetom prikazuje zabrinjavajuću scenu u kojoj se žena razigrano ponaša pred kamerom prije nego što skrene pozornost na bebu u nevolji. Ova majka nastavlja s izlaganjem bebe publici uživo na TikToku, ali postaje iritirana plačem i pribjegava fizičkim udarcima djeteta, zadajući mu više šamara. O ovom zabrinjavajućem događaju izvještava “Blic.

 

Kako se neslužbeno doznaje, policija je odmah stigla u beogradsko naselje Kaluđerica, gdje su zatekli majku i dijete na kojima, prema riječima izvora Blica, nije bilo vidljivih ozljeda.

Nakon pregleda u obližnjoj zdravstvenoj ustanovi, dijete je potom prebačeno u Centar za socijalni rad, a kasnije je prebačeno u Tiršovu na dopunsko vještačenje.

 

Nakon što je majka prebačena u zdravstvenu ustanovu, protiv nje će, nakon konzultacije s tužiteljem Drugog osnovnog državnog tužilaštva, biti podignuta optužnica.

 

Ukinut pritvor ocu ubijen Vanje (14): Aleksandar optužen da je pomogao u otmici kćerke

 

 

U značajnoj odluci, Vrhovni sud Sjeverne Makedonije ukinuo je zatvorski pritvor Aleksandru G, ocu tragične žrtve, 14-godišnje djevojčice Vanje, umjesto toga mu je odredio kućni pritvor.

 

“Suočen sam s neutemeljenim optužbama. U trenucima kada sam ostao bez riječi i nesposoban pustiti suzu, optuživali su me, bez jasnoće i razumijevanja, pojedinci u policijskoj postaji. Najveća mi je želja otkriti identitete odgovorni, jer su svi podjednako krivi”, rekao je Aleksandar, koji je osumnjičen za pomaganje u otmici svoje 14-godišnje kćeri Vanje, koja je tragično izgubila život. Ovo izvješće dolazi iz Skoplja1.

 

U međuvremenu, prema riječima branitelja Vladimira Tufegdžića, ističe da je obiteljska tragedija koju proživljava njegov branjenik još intenzivnija budući da Aleksandru trenutno nije dozvoljeno viđanje druge kćeri.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU         I       FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)