Šok scena u noćnom klubu: Goli se popeli na ŠANK i navalili, gosti snimali i navijali (VIDEO)

Deluje da se niko nije bunio, a jedan od gostiju je navodno prišao da snimi akciju sa svega nekoliko centimetara razdaljine

 

Isplivao je skandalozan snimak para koji ima odnose na šanku ruskog noćnog kluba u Sevastopolju. Kako to prenosi Komsomolskaja Pravda, sve se to odvilo u noći između 5. i 6. avgusta, u vreme dok je u lokalu, baš kao i svakog vikenda, trajala bučna zabava. Stotine Sevastopoljaca pili su, plesali i zabavljali se na plesnom podijumu.

 

Besramna scena odigrala se u ozloglašenom klubu “Easy” na Krimu, pred gostima koji su snimali i navijali. Glavni akteri su radnik obezbeđenja, koji je uhapšen i osuđen na 14 dana u zatvoru, i devojka koja je, kako navode ruski mediji, prvo plesala, pa se skinula i popela na šank. Ovaj klub je inače tokom pandemije održavao ilegalne žurke i poznat je po čestim tučama i drugim incidentima.

 

 

Deluje da se niko nije bunio, a jedan od gostiju je navodno prišao da snimi akciju sa svega nekoliko centimetara razdaljine.

 

Policija je saznala s*ks na javnom mestu preko eksplicitnih snimaka koji su počeli da kruže mrežama i odmah je započela potragu za nastranim prestupnicima. Brzo je utvrđen identitet 32-godišnjaka koji radi u klubu i on je uhapšen.

 

Snimak možete pogledati OVDE.

 

U međuvremenu je na društvenim mrežama otkriven profil mlade dame, pa tako Komsomolskaja Pravda prenosi i šta je napisala ne jednom Telegram kanalu.

 

– Neka se zna, u pitanju je bio unapred dogovoreni PR. Bila sam za to plaćena. Odrasla sam osoba, imam 27 godina, i ako me pitate da me je sramota zbog tog čina, moj kratak i jasan odgovor glasi ne. To je moj život i živim ga kako hoću. Svako ima svoju glavu na ramenima i neka odlučuje šta će i kako će – napisala je devojka i priznala da je zbog s*ksa na šanku ostala bez posla, ali i nekoliko prijatelja.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)