ŠOK na Markovom licu: Na porođaju saznao da ga je Ana PREVARILA, a onda su se umešali njeni roditelji!

Mark je bio sa svojom suprugom na porođaju i nestrpljivo iščekivao svog sina, bar je tako mislio.Mark je bio posebno uzbuđen jer je posle tri ćerke trebalo da dobije sina, ali ono što se dogodilo nije mu ni padalo napamet. Dete je bilo druge rase.Mark i njegova supruga Ana čekali su svoje četvrto dete.

“Dete je bilo crno.Kada se dete rodilo, bilo je jasno da ja nisam otac. ”, napisao je Mark na jednoj društvenoj mreži.

Mark nikada nije mislio da će se desiti tako nešto jer je njihov brak jako dobro funkcionisao.

“Ne samo da sam otkrio da dete koje toliko očekujem nije moje nego sam otkrio i da me supruga vara.Bio sam apsolutno šokiran. “, dodao je.

Pa kada je Ana početkom ove godine neočekivano zatrudnela, Mark ni na sekundu nije pomislio da se događa nešto čudno.

Kako kaže bili su neverovatno bliski, smatrali su se najboljim prijateljima koji dele slične vrednosti, interese i hobije.

Tako je Mark bio potpuno slomljen kada je otkrio ne samo da nije biološki otac već i da ga je toliko voljena supruga prevarila.“Zbog toga smo puno pazili, ali ja sam bio oduševljen kada sam čuo ovu vest.Kada smo otkrili da ćemo imati još jedno dete to nam je bilo iznenađenje jer je moja supruga odlučila da stanemo kod troje dece iako sam ja oduvek želeo više. ”, objasnio je Mark.

Ana je upoznala muškarca u jednom klubu gde su se napili i imali nezaštićen odnos. Razmenili su brojeve telefona, da bi se ponovno videli, ali onda je Ana otkrila da je trudna i nepoznati muškarac je blokirao njen broj.

“Nisam mogao više biti sa njom.Pokušala je da me smiri uz reči da joj on ništa ne znači, da je pogrešila i da želi da zajedno odgajamo našeg sina. ”, otkrio je Mark.

Marku ponudili da mu plate advokata kako bi dobio starateljstvo nad decom. Takođe, su mu rekli da će mu dati novac koji su čuvali za Anu.Čak su i Anini roditelji, koji su navodno rasisti. Mark je dodao da ne zna treba li prihvatiti ponudu njenih roditelja jer bi s tim novcem njihove ćerke imale puno koristi.

“Nekoliko puta su joj pretili ako to ne uradi da će je se odreći što su na kraju i učinili, jer ona nije želela da napusti svog sina.Tražili su on ćerke da tek rođenog dečaka da na usvajanje što je ona odbila. ”, rekao je Mark.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin