ŠOK istina koju znam: Moja svekrva vara svekra sa njegovim rođenim bratom!

0

Ja sam saznala jednu istinu koju vjerovatno nisam trebala.Naime ona vara mog svekra sa njegovim rođenim bratom. Skoro tri mjeseca je prošlo od kkao sam se ja udala za njenog sina a sada asm u kući svoje supruge ali smo blisko povezani.

 

Odmah nakon nekoliko dana suzivota sa drugim ukućanima ja sam primijetila da se desavaju neke stvari koje su jako čudne.

 

Naime odnos moje svekrve i njenog djevera je bilo nešto više nego da je to porodično. Iako imam samo 21 godinu, nisam slijepa i uspjela sam da vidim sta se tu desava.

 

Osoba sam koja u sebi imam neko prevarantsko iskustvo i nesto mi je tada govorilo da SE medju njima nesto desava.

 

 

Prosli vikend sam rekla svekrvi da idem kod mojih i da cu da nocim kod njih. Morala sam da slazem jer sam htjela da vidim da li se njih dvoje tada tajno vide.

 

Nekako sam morala da ih uhvatim za sve. Otisla sam u gradu u kaficu kod prijatelja popila pice i nakon sat sat i po vratila sam se necujno i uvukla u kucu. Zvukove koje sam čula iz spavače sobe gdje su svekar i svekrva i jasno je svima šta se tu desilo.

 

Meni je tada trebao dokaz i dobila sam kada sam ušla u sobu i sam da vidim šta sam trebala. Oboje su zanijemili od straha a ja sam izvadila telefone i napravila slike.

 

Sada kažem da želim da se zahvalim svekrvi jer sam sebi obezbjedila lijep život sada.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:             INSTAGRAMU              I             FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *