ŠOK I NEVERICA! Naša POZNATA PEVAČICA pokušala da oduzme sebi život! ZAPREPASTILA javnost… ALI, TO NIJE SVE… UŽAS! (FOTO)

Danas u nastavku ovog članka da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, koja nam svakog dana nudi neke veoma zanimljive detalje koji se odnose na naše poznate ličnosti. Iak je naša domaća estradna scena prepuna poznatih i kvalitetnih pevača i pevačic, nisu svi oni baš toliki poznati tačnije zastupljeni u medijma, pa tako da se o njima ne piše podjednako Mnogo je onih koji medijima i nisu nešto posebno zanimljivi a dok sa druge strane mnogo je javnih ličnosti koji su iz raznih razloga odlučili da se povuku sa scene.

Kao što ste mogli u naslovu ovog teksta da pročitate mi ćemo danas da pišemo o jednoj našoj pevačici koja se već odavno povukla sa estradne scene, a reč je o svima dobro poznatoj Dunji Ilić. Naime, pre tri godine svi su ostali u velikom šoku kada je pevačica pokušala sebi da oduzme život, u čemu na svu sreću nije uspela a i sada je ona uspela da šokira sve. Dunja je mnogo aktivna na društvenim mrežama, a na kojima svaki dan sa svojim pratiteljima deli neke nove slike, video snimke, i sve tome slično a sada je ona svojom poslednjom objavom šokirala sve.

 

Radi se o tome da je ona objavila sliku, na kojoj se ona ljudi sa jednim muškarcem koji je u poznim godinama. Jednom prilikom je ona pričala o svom živootu i tada je rekla ona sledeće: “Zlostavljana sam od svoje pete godine. Kada sam išla sa ocem i sa njegovom tadašnjom devojkom na jedno putovanje, ona je komentarisala kako je njegov odnos prema meni klasičan incest i boleština. Ja i danas verujem da je moj otac imao neke emocije prema meni koje nisu u skladu sa očinskim. Umreću, ništa nemam da izgubim”, rekla je ona tada. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin