Sofija je mislila da u stanu momka koji joj se sviđa sedi DRUGA ŽENA: Istina je bila još gora (VIDEO)

U tom momentu je uhvatila panika, sve vreme je očekivala da će on ponuditi neko objašnjenje

 

Devojka je na TikToku objavila video o ubedljivo najgorem prvom sastanku i iznenađenju koje je sačekalo na kraju večeri. Sofija, koja na ovoj mreži često deli crtice iz svog života, otkrila je kako je sa dotičnim imala komunikaciju preko jednog sajta za upoznavanje i sve je delovalo savršeno. Lepo su se razumeli, prepiska je išla glatko, nije bilo “crvenih zastavica” koje bi je upozorile da nešto s njim nije u redu. Izašli su grad, bilo je ponekad momenata kad joj se učinio malo čudnim, ali ništa zabrinjavajuće.

Kad je pozvao kod njega, smatrala je da nema razloga da odbije. Delovalo je da je momak na mestu.

– Kad je otvorio ulazna vrata, hodnik je vodio direktno u dnevnu sobu, tako da se odmah videla sofa. I prvo što vidim jeste žena na sofi – kaže ona i dadaje da je u momentu doživela šok.

– Kako nisam imala naočare ni sočiva, nisam mogla jasno da vidim, samo sam uočila obrise žene. I tako sam čekala da on nešto kaže, jer nisam želela da pitam ko je to. Mogla je da bude cimerka ili ko već. Nisam želela da budem nepristojna – priča ona.

 

Ubrzo su prišli malo bliže krevetu i tek tada je mogla dobro da vidi ko na njemu sedi – lutka za se*s u realnoj veličini. Sofija kaže kako je u tom momentu uhvatila panika, nije znala kako da reaguje, sve vreme je očekivala da će on ponuditi neko objašnjenje.

– Ne šalim se, lutka na naduvavanje je moje visine, sedi na sofi kao normalno ljudsko biće, ispred televizora i drži daljinski” – objašnjava ona i dodaje da ga je na kraju upitala, šta je to.

– A on je rekao: “Oh, izvini, to je Viktorija”. On joj je dao ime. Je*eno joj je dao ime! – kaže Sofija koja je sačekala da momak ode u kupatilo da bi slikala svoju “suparnicu”.

Budući da joj je bilo neprijatno da odmah pobegne iz stana, pristala je na njegov predlog da sednu na sofu i gledaju TV. I taman kad je mislila da stvari ne mogu biti gore – desila se još veća bizarnost. Mladić je samo seo pored Viktorije i pozvao Sofiju da mu se pridruži. Nije mu palo na pamet da skloni lutku.

– Dakle, bukvalno smo sedeli ja, on i se*s lutka i gledali TV. Bilo je tako uvrnuto. Konačno je sastanak bio završen, stigla sam kući i blokirala ga na svim mrežama i aplikacijama. Ovo je bilo nešto najgore što sam doživela – zaključila je Sofija.

Njenim pratiocima na ovoj mreži se dopalo što je bila iskrena u svemu, a video je prikupio više od 252.000 lajkova i 1,5 miliona pregleda. Većina je bila šokirana ponašanjem momka, ali bilo je i onih koji su u svemu videli smešnu stranu.

“Da li ti je bar dozvolio da izabereš šta ćete da gledate na TV-u? Ili je Viktorija izabrala?”, “Viktorija izgleda stvarno skupo”, komentarisali su.

– Da li sam ja jedini koji misli da je verovatno to uradio jer je mislio da je smešno – upitao se jedan korisnik, dok je drugog nešto drugo mnogo više zbunilo od plastične lutke.

– Teško mi je da se koncentrišem na bilo šta drugo osim na činjenicu da si na sastanak otišla bez naočara ili sočiva – napisao je.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin