Snimak ZMIJE zgrozio internet: Pogledajte šta pokušava da PROGUTA (VIDEO)

Vlasnik reptila smatra da je reč o slučajnom gutanju

 

Ima jedna jeziva priča Stivena Kinga o čoveku koji završi na pustom ostrvu sasvim sam, a jedino što more izbaci s njim je nož i solidno velika količina droge.

 

Muškarac, po struci hirurg, vremenom toliko poludi da počne da jede samog sebe. Da li se to dogodilo i jednoj zmiji, koja je pronađena sa svojim repom u želucu, ne zna se, ali prizor je svakako neobičan.

 

Autor snimka i vlasnik zmije, Rob Klark, situaciju je spasio sa malo dezinfekcionog sredstva za ruke, čiji je miris naveo zmiju da pusti sopstveni rep.

 

On smatra kako je reč o slučajnom gutanju – ova vrsta zmije jede druge, pa joj se očigledno dogodilo da je pomislila da se tu radi o nekoj drugoj zmiji, a ne njenom sopstvenom repu.

 

 

– Neki misle da se ovakve stvari događaju zbog stresa, gladi ili visokih temperatura, ali mislim da ništa od toga ovde nije slučaj. Ova zmija živi u zatočeništvu, gde joj se obezbeđuje primerena temperatura i redovni obroci.

 

Na svu sreću, od ovog se incidenta veoma brzo oporavila i sad je s njom sve u redu. Moram priznati da mi je ovo prvi ovakav slučaj, a već godinama imam ovu vrstu zmija – napisao je Rob ispod snimka.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin