Snimak vrelog snimka voditeljice Jovane Jeremić: Ona sa dečkom Draganom na proslavi- Uvija se oko njega, on je ljubi, grli! OCI SVE UPRTE U NJIH

Novinari su sada stigli do jednog snimka koji inače potvrđuje da je voditeljica Jovana Jeremić u ljubavnoj evzi sada sa 14 godina mlađeg od nje biznismenom Draganom Stankovićem. Održavajući svoj britak jezik, voditeljica je u društvu svog partnera Dragana Stankovića bila je na krštenju sina od ministarstva Milice Đurđević Stamenkovski.

ONA je bila obučena u ružicastu posebnu haljinu i sa pojavom je plijenila paznju. Njen je ljubavnik svoje vrijeme obasipao zagrljajima i ljubio je a ona je uzivala u njegovom zagrljaju. Jovana Jeremić je u tom trenutku elegantno plesala sa partnerom a svi su se divili jer je ljubav velika između njih.

 

Ona JE REKLA da je od susreta sa Draganom otvoreno i jasno bilo da bude sa njim i da joj je suđeno.

 

Za ovu proslavu okupili su se svi u njegovoj rezidenciji a nisam mogao da se ne divim koliko je poseban bio. Kako stvari stoje od samog početka o Jovani se govorilo samo u superlativu kao io njemu. Ona kaže da je njega cijeli život čekala. pogledajte slike kako oni izgledaju.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:   INSTAGRAMU     I   FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin