Snimak VRANA sluti na veliko zlo: Neki misle da OVOJ ZEMLJI preti scenario iz Turske i Sirije (VIDEO)

0

Snimci na kojima stotine vrana grakće i leprša po ulici i stambenim zgradama u japanskom Kjotu postali su viralni jer neki korisnici društvenih mreža ovo “hičkokovsko” ponašanje ptica povezuju sa smakom sveta.

Mora se priznati da ovaj prizor zaista deluje pomalo jezivo, jer je džinovsko jato potpuno prekrilo sablasno pust komšiluk i pravi zaglušujuću buku. To je bio povod za razne teorije o razlogu za ovakvo ponašanje.

 

Dok neki misle da je ovo upozorenje na zemljotres, drugi se pozivaju na Bibliju, tj. Otkrovenje.

Prva teorija je potkovana istorijskim primerima, ali i modernom naukom. Naime još su stari Rimljani beležili neobično ponašanje ptica u danima ili satima koji su prethodili snažnim seizmičkim događajima.

Nauka je potvrdila vezu između ponašanja ptica i zemljotresa, pa je tako 2013. u Nemačkoj pokrenuta inicijativa ICARUS, zajedno sa ruskom kosmičkom agencijom “Rosatom”, da se krajem sledeće godine oko hiljadu ptica i slepih miševa opremi ultralakim uređajima za praćenje. Na taj način bi ove leteće životinje postale neka vrsta “inteligentnih senzora” za predviđanje potresa.

Druga teorija je dosta labavija i bazira se na rečima proroka Jezekilja koji citira reči Božije.

– Ribe u moru, ptice na nebu, divlje životinje, svako stvorenje koje gmiže po tlu i sav narod na licu zemlje zadrhtaće preda mnom. Gore će biti oborene, litice se smrviti i svaki zid se srušiti na zemlju – piše u 20. pasusu 38. poglavlja Knjige proroka Jezekilja u okviru Novog zaveta.

Prema proroku to će se dogoditi kada “Gog napadne zemlju Izraelovu”, što će dovesti do velikog zemljotresa.

Neki su sve to povezali sa snimcima iz Turske iz Sirije uoči katastrofalnog zemljotresa 6. februara na kojima se vidi kako ptice haotično lete na sve strane.

U prilog onima koji dižu paniku ide i otkriće stotina hiljada mrtvih riba, pretežno sardela, na japanskoj obali kod grada Itoigave. Uzrok pomora ribe je još uvek misterija.

„Zemlja govori, a niko je ne sluša”, “U bliskoj budućnosti, kada stvari budu gore nego što već jesu, će čovek shvatiti koliku štetu nanosimo Zemlji“, „Došao je početak kraja“, neki su od komentara na Tviteru.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *