Snimak sa svadbe ŠOKIRAO: Dok se tašta i svekrva biju, mlada zapanjila postupkom (VIDEO)

Zaratile prije, a venčanje se pretvorilo u opšti haos

 

 

Večito zategnuti odnosi između snaja i svekrvi i zetova i tašti nisu nikakva retkost na ovim prostorima, a kako izgleda kad zarate prije, odnosno svekrva i tašta, pokazuje i snimak s jedne svadbe koji kruži TikTokom.

Na snimku koji je za kratko vreme postao viralan prikupivši gomilu pregleda i komentara vidi se doslovno tuča svekrve i tašte, u koju je uskočila i mlada, koja je bidermajerom udarala ženu za koju se pretpostavlja da joj je svekrva, jer je logično da je stala na stranu svoje majke.

“Upoznali se i venčali posle dva dana, a familija nije saglasna sa mladima, i onda bum. Zaratile svekrva i tašta”, stoji u opisu snimka.
Da situacija bude komičnija, u pozadini sve vreme trešti muzika trubača, dok se gosti hvataju za glavu i posmatraju tuču u neverici.

Iako su mnogi isprva bili ubeđeni da se radi o balkanskoj svadbi, jedna korisnica TikToka je u komentarima napisala da se ovaj sukob dveju prija odigrao u Rusiji, dok je jedan komentator napisao da je u pitanju Makedonija.

Komentari ispod snimka ne prestaju da se nižu, a samo neki od njih su: “Bože svašta”, “Luda svadba”, “Samo nek je veselo”, “Ovo samo kod nas postoji”, “Bolje na početku to rešiti odmah. Da sam znala, i ja bih svoju, danas bismo bili zajedno”, “Tašta jača”, “Taj brak će da cveta. Odmah su otvorili svoje karte”, “Malo je tužno”, “Ma bitno da se mladenci vole”…

Bilo je i onih koji su se u komentarima pitali gde je mladoženja, a neko je u šaljivom tonu odgovorio da mladoženja verovatno snima tuču.

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin