Snimak psa koji spašava život vlasnici obišao svet: Postupio je bolje nego mnogi ljudi (VIDEO)

Od kako su životinje uvedene u lečenje i pomoć pri nekoliko bolesti, zabeleženi su stvarno neverovatni slučajevi. Jednoj ženi koja boluje od teške bolesti je upala kašika u med da može da zabeleži trenutke kada joj njen pas pomaže.

Kejti Grejem od detinjstva ima sindrom posturalne tahikardije (POTS), koji izaziva simptome uključujući ubrzan rad srca, vrtoglavicu i umor pri ustajanju.

Iz tog razloga je 2019. godine dobila ženku australijskog ovčara Bejlija kao terapeutskog psa da joj pomogne prilikom iznenadnih napada, prenosi Klix.

Tokom nedavne epizode, kamera u Kejtinoj kući snimila je trenutak kada je Bejli došla da je upozori na predstojeći napad i čak joj donela lek i vodu. Video, koji je prvobitno deljen na TikTok-u, postao je viralan, prikupivši milione pregleda. „Tako sam neverovatno zahvalna što imam Bejlija u svom životu“, rekla je Kejti za NeedToKnov.co.uk.

„Bejli je obučena da uhvati miris koje moje telo ispušta pre nego što dobijem napad. Ovo mi daje dovoljno vremena da stignem na sigurno mesto i pripremim se da izgubim svest”.

Prema Kejti, njen sindrom je „veoma iscrpljujući invaliditet i može prouzrokovati da se osoba nasumično onesvesti“, tako da je njen pas „obučen da ode po lekove, vodu i sve što joj je potrebno za vreme dok mora da ostane na zemlji“.
Na snimku, Kejti se može videti kako radi na svom laptopu u kuhinji pre nego što ustane. Dok je hodala, četvorogodišnja Bejli je primetila da nešto nije u redu i skočila je do nje da je natera da sedne. Nakon što je „sedela” svog vlasnika, Bejli je skočila na stolicu da uzme lekove sa tezge, nakon čega je otvorio frižider i doneo joj flašu vode.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin