Snimak lova na sablasnu TAMNU FIGURU obišao svet: Nešto jezivo je šetalo po krovu (VIDEO)

Nadrealne scene zabeležene su u jednoj od četvrti grada Kalija u Kolumbiji

 

Iako se pretpostavlja da je u pitanju bila samo dobro izvedena šala, mnogobrojni portali i pojedine televizije preneli su nezapamćene prizore progona navodne veštice u Kolumbiji.

 

Nadrealne scene zabeležene su u jednoj od četvrti grada Kalija, a vidi se da je gotovo cela ulica ustala na noge kako bi uhvatila ili oterala “stvorenje” kojem se pripisuju natprirodne karakteristike.

 

 

Tamna silueta najpre je zabeležena na betonskom krovu neke jednospratnice, a kadrovi sa ulice prikazali su rulju kako tobože pokušava da se popne i dohvatiti je. Bilo je tu svega, spoticanja, padanja, molitve, a ponajviše galame i spominjanja “bruhe”, što je reč za vešticu na španskom.

 

U jednom trenutku kao da se začuo i pucanj iz vatrenoga oružja, a navodna vještica se samo nekoliko sekundi potom ukazala na krovu neke dvadesetak metara udaljene kuće.

 

Snimak nije otkrio konačan ishod potere, a novinar portal El Tiempo je na kraju svog članka istakao informaciju koju je pronašao kod kolumbijskih kolega.

 

Oni su naime tvrdili da je “lov na veštice” osmislio lokalni influenser, ali svoju tvrdnju do četvrtka prepodne ipak nisu uspeli da potkrepe identitetom te osobe.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin