Snimak iz autobusa u Crnoj Gori u trenutku kada je SLETEO U PROVALIJU (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

0

Redakcija crnogorskog portala Dan došla je do snimaka iz autobusa koji je sleteo u provaliju u mestu Obzovića, prilikom čega je život izgubilo troje ljudi.

Na uzmenirujućim sinmcima, koje je objavio Dan, vide se uplašeni putnici u trenuktu kada je došlo do stravične nesreće.

Podsetimo, prema informacijama Vijesti, do nesreće je došlo nakon što je autobus put putnika sleteo sa puta Cetinje – Budva. Prvi podaci ukazuju da je u autobusu bilo oko 35 putnika, a trenutno je u toku pretraga terena, kako bi se utvrdilo da nije neko ispao iz autobusa i da mu pomoć još nije ukazana.

Takođe, prema prvim zvaničnim podacima policije, u autobusu nije bilo dece.

Kako prenose Vijesti, ekipe Uprave policije u olupini autobusa u 13.10 časova javljaju da više nema povređenih niti novih stradalih.

Autobus firme „Papović“ prevozio je putnike na relaciji Nikšić – Budva.

Trećom trakom se odvija saobraćaj, da ne bi došlo do blokade i kako bi brojna kola Hitna pomoći i vozila policije mogli da odvoze povređene do bolnica.

Na mesto udesa upućene su sve raspoložive policijske snage iz Budve i Cetinja, a na putu ka Obzovici su i pripadnici specijalnih jedinica policije.

Na licu mesta je više vozila Hitne pomoći. „Vijestima“ je u budvanskoj Službi zaštite i spasavanja rečeno da su poslali tri vozila sa vatrogascima, jer ima dosta povređenih.

Ekipama hitne pomoći, lekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, kao i cetinjskoj bolnici, izdata je preporuka da sve ekipe budu u pripravnosti za prijem povređenih.

„Na magistralnom putu Cetinje – Budva dogodila se saobraćajna nezgoda usled čega je došlo do sletanja autobusa ‘Papović’ sa kolovoza. Sve raspoložive jedinice Uprave policije su na licu mesta, kao i službe Hitne medicinske pomoći i Direktorata za vanredne situacije“, objavila je Uprava policije.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *