Snimak DEVOJKE na kamionu uteruje strah u kosti: Vozač je ubeđen da nije među ŽIVIMA (VIDEO)

Sablasni prizor prepao je kamiondžiju i njegovog kolegu iza

 

Brojni građani argentinske pokrajine Kordobe prestravljeni su nakon što su tamošnji mediji počeli da prenose video kamiondžije koji tvrdi da je oko tri sata ujutro na autoputu imao posla sa duhom.

 

Vozač, u medijima predstavljen samo kao Horhe, iz Hesus Maríje u početku je verovao da mu se u retrovizoru ukazala žena koja se “šlepala” na zadnjim vratima vozila i pritom riskirala život, međutim priča je neočekivano poprimila paranormalnu notu.

 

Naime, kako barem tvrdi Horhe, kada je preko radija pozvao kolegu da se približi njegovom kamionu i potvrdi da se neko nalazi pozadi, devojka je iznenada iščezla, i to tačno u trenutku kada je kamion počeo da prelazi železničku prugu.

 

 

Nažalost, kolega krucijalni trenutak nije zabeležio telefonom, ali oba vozača ostala su isprepadana do te mere da su odlučili da promene mesto planiranog odmorišta, što dalje od Totorasa gde je se ta situacija odvila, prenose tamošnji portali.

 

Što se snimka tiče, nema sumnje da je u pitanju bila osoba, ali nije moguće dokazati da se na kamionu provozala baš pokojnica. Razum govori da se neka devojka samo švercovala i skočila kada je vozilo počelo da usporava zbog pružnog prelaza.

 

Bilo kako bilo, ovaj doživljaj je poprilično isprepadao vozače, iako iz nekog razloga na snimku fali baš “najstrašniji” deo.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin