Snežana Đurišić se ošišala do glave! Evo kako izgleda, fanovi je ne prepoznaju (FOTO)

Fotografija Snežane Đurišić privukla je veliku pažnju

Žena božanstvenog glasa svoju sada već bogatu karijeru započela je još kao desetogodišnja devojčica, a ogromnim talentom kao i napornim decenijskim radom i trudom ona je iza sebe ostavila neizbrisiv trag kada je narodna muzika u pitanju. Poznata je po damskom držanju, a garderobu je uvek pažljivo birala u skladu sa svojim godinama. Menjanje imidža poslednjih godina nije često kada je u pitanju ova pevačica, međutim, sada društvenim mrežama kruži fotografija Snežane Đurišić u izdanju u kakvom ju je malo ko video.

Izgled popularne pevačice postao je jedna od komentarisanijih tema na “Instagramu” imajući u vidu da je njen imidž potpuno drugačiji, a sve zbog Snežanine frizure koja je izbila u prvi plan.

Naime, fotografija Snežane Đurišić iz perioda devedesetih kada je ona bila već i te kako popularna, predstavila je folk divu u nekom drugačijem svetlu. U potpuno opuštenom izdanju ona je pozirala sa širokim osmehom, a njena kratka kosa koja je u to vreme bila mega popularna govori nam da je oduvek pratila trendove. Komentari brojnih fanova većinom su bili pohvalni, a mnogi su primetili da je i tada Snežana plenila neverovatnom prirodnom lepotom, ali i skromnošću.

 

Iako je sada u sedmoj deceniji života, pevačica i dalje izgleda sjajno, što i ne čudi obzirom na to da veliku pažnju poklanja zdravom načinu života, a poslednjih godina ona se veoma posvetila i svojoj kilaži o čemu je jednom prilikomi pričala:

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *