SMRTNI SLUČAJ U PORODICI DRAGANE MIRKOVIĆ: Oglasila se tužnom porukom,

Folk diva Dragana Mirković oglasila se nakon smrtnog slučaja u njenoj porodici, te otkrila da je zbog svega prinuđena da svoj koncert zakazan za kraj godine odloži.

 

Naime, pjevačica sa porodicom danas preživljava jedan od najtužnijih dana jer je tokom noći preminula Marta, majka njenog muža Tonije Bijelića.

“Sa neizmjernom tugom prinuđena sam da vam se danas obratim”, započela je Dragana.

 

Ona je navela da njena porodica prolazi kroz najteže trenutke i da je zbog toga prinuđena da svoj koncert otkaže.

 

“Moja porodica i ja prolazimo kroz jedan od najtežih dana jer smo ostali bez naše drage bake, majke i svekrve Marte. Meni je ovih dana mesto uz moju porodicu i ma koliko se radovala našem druženju, moram da vas obavestim da ću odložiti koncertne aktivnosti u sledećem periodu, pa ću i koncerte zakazane u Areni za 29. i 30. decembra morati da pomerim za 16. i 17. februar.

 

Više od svega sam želela da na najlepši način uz vas koje volim i koji me volite završiti godinu i otpočnu svoju turneju, ali sam siguran da ćete razumeti zašto je to u ovom trenutku nemoguće. Znam koliko ste se radovali svemu, da su neki od vas pola sveta proputovali da bi bili uz mene, i potrudiću se da vam to nadoknadim”, istakla je.

 

Takođe, najbitniju stvar je napomenula, a tiče se karata.

 

“Karte kupljene za prethodne datume važiće za nove termine. U svoje iu ime porodice hvala vam na porukama saučešća, razumevanja, podrške i ljubavi, neizmjerno nam znače. Voli vas vaša Dragana!”, navela je pjevačica.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:       INSTAGRAMU       I       FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin