SLUŽBENOM KARTICOM “NAVIJAO” APARATE ZA SREĆU: Uhapšen jer se neovlašćeno poslužio sa 19.000 evra

Iz Uprave policije su saopštili da su službenici Regionalnog Centra Bezbednost „Zapad“ – Odelenja bezbednosti Nikšić, nakon sprovedenih izviđajnih mera i radnji, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podneli krivičnu prijavu protiv M.P. (49) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično delo posluga.

„Sumnja se da je M.P. navedeno krivično delo izvršio u svojstvu predsednika Odbora direktora Elektroprivrede Crne Gore – Željezara Nikšić, na način što je iskoristio odnosno se poslužio biznis VISA karticom koja mu je poverena na radu.

On se, kako se sumnja, 27. i 28. maja, neovlašćeno poslužio novcem u ukupnom iznosu od 19.000 evra, a koji novac je u istom iznosu nadoknadio 29. maja“, kazali su iz policije.

Sumnja da je M.P. gore navedenu službenu biznis karticu koja je u vlasništvu privrednog društva EPCG – Željezara Nikšić, prvo iskoristio prilikom transakcije na bankomatu jedne poslovne banke u Nikšiću, na način što je podigao novac u iznosu od 200 evra, a potom nastavio izvršenje krivičnog dela u jednom od objekata za priređivanje igara na sreću, kojom prilikom se kroz sedamnaest izvršenih transakcija poslužio novcem u ukupnom iznosu od 18.800 evra, zaključili su iz policije u saopštenju.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin