SLOMLJEN SAM, ČEKAO TELO SVOJE ĆERKE DA JE SAHRANI: Ilinkin otac u suzama, ne može da preboli gubitak!

Telo Ilinke Dujović (24) iz Priboja, pronađeno je sinoć u slivu reke Lim u blizini Rudog na teritoriji Bosne i Hercegovine. Njen otac je za Kurir potvrdio da je prepoznao svoju ćerku i da sada samo čeka rezultate obdukcije.

– Našao sam moje dete, ono više nije živo – kaže za Kurir Dalibor Dujović, otac nesrećne devojke.

On je objasnio da je posle identifikacije Ilinkino telo predato na obdukciju i da će tek posle toga moći da planira i organizuje sahranu kakvu je devojka, kako kaže, zaslužila.

– Prepoznao sam je, ne znam sad šta drugo da kažem, želim da je sahranim kako dolikuje, najverovatnije u subotu, ali još ne znam šta će reći obdukcija – kaže nam Dalibor.

Ilinka Dujović

 

Otac nam je rekao da je potpuno slomljen.

– Nemam snage, samo se zahvaljujem svima koji su pomogli da se ona pronađe, da znam šta mi je sa detetom. Kurir je to pokrenuo, na tome vam hvala!

 

Ilinka Dujović

Podsetimo, potraga za Ilinkom Dujović trajala je 38 dana, a njen otac svakodnevno se trudio i molio dobre ljude za pomoć, nažalost Ilinka nije preživela.

Ona je na Palama studirala sociologiju i samo je diplomski ispit delio od završetka studija, ali se zbog pandemija vratila u Priboj gde je živela sa ocem i mlađim bratom.

Prvi put nestala je 30. septembra kada se nije vratila iz šetnje. Naredni dan je uz pomoć mnogih Pribojaca pronađena na brdu Bić, pod dejstvom tableta i ujedima životinja po ruci. Nakon toga lečila se u zdravstvenim ustanovama u Priboju, Kragujevcu i Beogradu.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/