Slobodan (76) dao oglas da traži ženu- Napisao da ima njemačku penziju i veliku kuću potpuno sređena! TRI ŽENE STIGLE NA PROBU A UJUTRO POLICIJA UGLEDALA STRAVIČAN PRIZOR (ŠOK)

0

Slobodan Zdravković je dedica koji je imao 76 godina i tražio je suprugu koja bi se brinula o njemu, a on je odlučio da toj ženi nakon njegovog života ostane imanje i sve što on posjeduje jer je tokom života uspio sve da ostvari.

 

Ali onda se dešava jedna situacija koja je sve sokirala. Naime, prva žena koja je stigla na oglas, prvo je ugledala otvorena vrata i onda je zatekla mrtvog Slobodana kako leži anjegova cijela kuća je toliko razbacana bila da je ona počela da bježi i pozvala policiju koja je odmah stigla na lice mjesta.

 

Kako su komšije pričale Sloba je inace bio jako dobar komšija i on je trazio tada samo suprugu da ne bi bio sam a onda bi sve to ostavio njoj da i nkoj bude dobro kada njega vise ne bude ali neko je nasilno mu oduzeo zivot.

 

Odmah je pokrenuta velika istraga i sada se sumnja da je neko stigao tu putem oglasa iu noći ga ubio, nesretnog starca a sada nikome nije poznato ni koliko je novca bilo u kući koje je ukradeno.

 

Mnogo je ljudi sada uključeno u sve ovo i policija radi sve što je u njihovoj moći. Sumnja se da je tu bila i jedna žena koja je bila pomagač u svemu tome.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:       INSTAGRAMU       I       FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *