SLAVKA (27) se JEDAN dan ZAIGRALA sa SUPRUGOM u KOKOŠINJCU – Umjesto JAJE od koke UHVATILA…

ISPOVIJESTI 

Moja kona Slavka je jedna super djevojka, radi od jutra do mraka. Veoma su poštena i dobra porodica. Svakome bi pomogli. Već dugo godina se bave stočarstvom. Ali koke kako ona kaže najviše vole.

Jedan dan je malo i ona poblentavila, pa je odlučila sa svojim mužem da provede mao više vrijemena u kokošinjcu. I tako su se malo zaigrali, mladost -ludost. Ali nisu ni očekivali da će kona Stanka da dodje da zatraži malo jaja… Pa udje baba u nezgodnom trenutku,

Dok je kona Slavka hvatala jaja, ali ne ona od koka. Babu zamalo fras nije zdrmio. A oni onako crveni, brže bolje navukoše na sebe šta su imali.

O stalno – otkud ti ovako, nismo te očekivali… Ali baka se samo nasmijala i otišla, kaže nema veze djeco, volite se vi, doću ja malo kasnije…

I eto često se mi kone sjetimo te smiješne situacije… Mada Slavki ne bi pravo, uvijek je bilo sramota pred baka Stanom…

 

RBSM RADIO 

 

Našla tri BROJA u stanu svoje mrtve majke – KAD ke Pogledala ZNAČENJE ubledela ko AVET

 

Žena iz Velike Britanije je dobila na lutriji koristeći brojeve svoje mrtve majke, ali je slučajno pocepala listić, pa je morala da pretraži kantu kako bi ga pronašla.

Keli Fert (44) bi svake nedelje kupovala karte za “Loto Hotpiks” svojoj majci Kerol u Halifaksu, pre nego što je 65-godišnjakinja umrla prošle godine. Keli nije sama igrala lutriju, ali je mesecima kasnije pronašla majčine brojeve, 7, 17 i 37, ispisane na kartici, dok je čistila njen stan, i odlučila da ih odigra.

Kada se njeni brojevi nisu pojavili na prvom izvlačenju, pocepala je tiket i bacila ga. Međutim, bila je zapanjena kada su se na sledećem izvlačenju za vikend pojavila tri broja. Naime, ona je kupila loz za sredu i subotu.

Keli veruje da je to bio znak od njene majke, pa je, kako kaže, slavila i vikala nad njenom urnom. Onda se povrh toga na radiju začula omiljena pesma njene majke “You’re Simply the Best” od Tine Tarner.

Međutim, baka četvoro unučadi je onda morala da lovi papir vredan 1.600 funti (oko 214.000 dinara) u kontejneru koji koristi cela zgrada. Nekako je uspela da nađe svoje smeće i zalepila loz koji je bio među njim. Prodavnica je prihvatila zalepljeni loz iz smeća, pa je Keli odvela svoju porodicu na odmor u Blekpul.

– Još uvek ne mogu da verujem da sam pobedila sa maminim brojevima. Moja ćerka i ja bismo svake nedelje odlazile u radnju da mami kupimo njenu srećku. Imala je iste brojeve na svojoj maloj kartici koju mi je dala. Godinama smo upisivali iste brojeve za mamu i nikada, nikada nije pobedila. Odlučila sam da nastavim u znak sećanja na mamu – kazala je, prenosi Dejli mejl.

RBSM RADIO 

 

 

 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin