Slavici (27) koja je BRUTALNO PRETUKLA ćerku (3) određen pritvor: Tereti se za nasilje u porodici

Slavica Đilas je lišena slobode nakon potrage koja je za njom bila raspisana

 

Po nalogu Koordinatora za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je u saradnji sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova odredilo zadržavanje do 48 sati Slavici Đilas (27) iz Begaljice zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.

 

Slavica Đilas je lišena slobode nakon potrage koja je za njom bila raspisana.

 

Podsećamo da je odmah nakon saznanja za video snimak na kojem se vidi kako majka tuče uplakano dete, po nalogu Koordinatora za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i preduzelo sve mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti u vezi sa ovim događajem i zastite maloletnog deteta.

Dva maloletna deteta su pregledana od strane lekara tokom noći, nakon čega su, izmeštena iz porodice u odgovarajuću ustanovu socijalne zaštite.

 

UHAPŠENA Slavica koja je krvnički pretukla ćerkicu (3): Policija stigla u kuću u Grockoj

Slavica je za medije rekla da nije kriva i da joj je “majka sve namestila”

 

 

Policija je stigla u kuću u Grockoj, u kojoj se odvilo jezivo porodično nasilje

 

Žena koja je brutalno pretukla svoju maloletnu ćerku i čiji se snimak pojavio na društvenim mrežama, pojavila se ispred svoje kuće, iako policija traga za njom.

 

Naime, kako se saznaje, ona je za medije rekla da nije kriva i da joj je “majka sve namestila”.

Policija je stigla u kuću u Grockoj, u kojoj se odvilo jezivo porodično nasilje, kako bi uhapsili majku koja je zverski pretukla ćerku (3).

Podsetimo, snimak maltretiranja devojčice koji kruži društvenim mrežama uznemirio je sve, a meštani Grocke kažu da se za problem sa majkom koja je brutalno tukla trogodišnje dete znalo godinama.

– Za taj par svi znaju, a i pitanje je da li su deca njegova. On ima više od 70 godina, a ona oko 20. Svi znaju da osim što je prosila i prostituisala se.

 

Kada su živeli u kući preko puta moje, imali smo problema sa njom, uvek je u kući bio haos, vrištali su pravili buku, deca su istrčavala na ulicu, neko je mogao da ih zgazi. Preturali su po kontejnerima, on je dolazio i po hranu u narodnoj kuhinji. Prodavali su robu koju nađu, ona je zarađivala na ulici – rekao je M.T.

 

 

 

Centar za socijalni rad je znao za sve, znali su da ona nije podobna da bude majka ali su se svi pravili blesavi – dodao je on.Devojka koja poznaje majku koja je tukla dete kaže da je policija znala za probleme u toj porodici.

– Taj njen muž ima 70 godina, stalno se drao na nju. Svađali su se, uglavnom noću, a nekad su urlali i danju.

 

Dva tri puta sam videla policiju kod njih. Nisam viđala da ranije tuče decu, možda je sinoć bila pijana – kaze sugrađanka.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)