Skriveni užas vreba na plažama: Devojčica VRIŠTALA u agoniji, neko je u PESAK zakopao mnogo opasnu stvar

Dete je zadobilo ozbiljne opekotine i možda će mu trebati operacija

 

Devojčica iz Velike Britanije doživela je bolnu povredu i traumu na plaži kada je slučajno ugazila u još uvek vreli ćumur od roštilja.

 

Majka Aleks Adenaike se prisetila “užasnog vriska” koji je njena ćerka Simi (7) ispustila kada je stala na užareni pesak kojim je prekriven žar.

 

Devojčica je zadobila teške opekotine stopala dok se igrala na plaži u zalivu Svonsi, prenosi Dejli star. Bila je u tolikoj agoniji da nije mogla ni da opiše šta se desilo nakon što je prošla preko naizgled normalnog dela plaže.

 

Lekari su rekli porodici da će Simi možda trebati operacija presađivanja kože zbog stepena oštećenja tkiva. Ona je pretrpela velike bolove, a taban joj je prekriven plikovima.

 

– Tek smo stigli na plažu i radovali smo se zabavi. Deca su skoro odmah počela da se igraju i trčala su okolo po pesku. Čuli smo užasan vrisak i moja ćerka je dotrčala – rekla je Aleks za Vejls onlajn.

 

Majka u nastavku kaže da je toliko bolelo da nije mogla ni da kaže šta se dogodilo.

 

– Na kraju smo shvatili da joj je jedno stopalo jako crveno i prekriveno plikovima. Neki drugi posetioci na plaži su nam pomogli da ohladimo opekotinu vodom i odmah smo je odvezli u bolnicu – priča ona.

 

Navodno su neki od kupača kasnije rekli porodici da je jedna grupa pravila roštilj na plaži i pokušala da zakopa aluminijumsku podlogu sa žarom u pesak pre odlaska, umesto da koristi namenske kante za roštilj.

 

– Roštilji i drveni ugalj zadržavaju toplotu satima nakon što su upotrebljeni i mogu izazvati ozbiljne opekotine kod ljudi koji ih slučajno zgaze – rekao je član Saveta Svonsija Siril Anderson koji je poželeo devojčici brz oporavak i apelovao na građane da koriste neke od 15 kanti postavljenih specijalno za roštilje.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin