Skočila joj cijena: Darkova Barbara pjevala za 100 eura, a evo koliko sada zarađuje od nastupa!

Barbara Bobak postala je poznata javnosti kada je započela vezu sa folkerom Darkom Lazićem. Ona je brzo stekla popularnost, pa je tako ujedno navodno i profitirala zbog veze sa pjevačem i podigla cijenu svojih nastupa.

Da joj se život za kratko vrijeme drastično promijenio, govori i činjenica da joj je krajem decembra zakazana američka turneja na kojoj će nastupati upravo sa Darkom.

– Barbara se muzikom aktivno bavi četiri godine, ali za nju su znali samo ljudi iz manjih mjesta gdje je inače ranije pjevala vikendom. Oduvijek je imala san da snimi pjesmu, ali nije imala ni mogućnosti, a ni kontakte da to ostvari. Snimala je kavere i objavljivala na Jutjubu, ali to joj nije pomoglo da ostvari svoj san i kroči na estradu, sve dok sasvim slučajno nije upoznala Darka.

Kada se saznalo za njihovu vezu, koju prate brojni skandali zbog pjevačeve prošlosti, ona je postala prepoznatljivo lice zahvaljujući medijima i Darkovom Instagram profilu. Tada su joj se otvorila vrata i počela je da dobija pozive za veća gostovanja. Tako je i povećala cijenu za 1.400 eura više nego što je prije naplaćivala tezge – ispričao je izvor.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin