Skidala se skroz gola i snimala scene INTIMNIH odnosa: Ovo su sve NAJVRELIJE akcije Snežane Savić (FOTO)

I dalje važi za jednu od naših najlepših glumica

 

Pre 33 godine film “Šta je s tobom, Nina” zapalio je bivšu Jugoslaviju, vrelim scenama se*sa između Snežane Savić i Radka Poliča.

 

Snežana Savić decenijama važi za jednu od najlepših i najvećih dama sa ovih prostora, ali i za vrhunsku glumicu koja je osamdesetih godina žarila i palila.

 

 

 

Oni koji su živeli u tom vremenu verovatno se kristalno jasno sećaju vrelih scena u filmovima snimanim tih godina, u kojima je Snežana bila potpuno gola, a neretko je snimala i opasno vrele scene se*sa.

 

 

Jedan od filmova u kojima se sve to zajedno jasno vidi i prikazuje jeste ostvarenje iz 1984. godine “Šta je s tobom, Nina”, u kojem Snežana igra Ninu, dok joj je partner u filmu legendarni Radko Polič.

 

Sve ove scene lepe glumice možete da pogledati u galeriji, unutar teksta.

 

Ipak, Snežana je imala još sličnih scena .Serija „Srećni ljudi“ neprevaziđena je po gledanosti, zajedno sa njenom pretečom “Bolji život”. Reč je o epizodi u kojoj se jedna od najlepših glumica Snežana Savić, koja u seriji igra opasnu zavodnicu Malinu, potpuno gola kupa u penušavoj kadi.

 

Se*si scena privukla je veliku pažnju gledalaca još kada je prvi put emitovana, a ništa manje nije gledana ni kada se reprizirala po ko zna koji put.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)