SKANDAL! SLOBU PRETUKLA VJERENICA ZBOG KIJE?! Svi su gledali, a evo šta je izbacilo iz takta

SKANDAL! SLOBU PRETUKLA VJERENICA ZBOG KIJE?! Svi su gledali, a evo šta je izbacilo iz takta

Njih dvoje posvađali su se na krv i na nož na Crnogorskom primorju. Jelena je poludela što Sloba nije javno reagovao na Kijinu provokaciju da bi pjevač zbog nje ostavio vjerenicu.

– Jelena je postala alergična na Kiju! Ludi što Slobu i fanovi i novinari stalno pitaju za bivšu ženu, a ne za nju. A kap koja je prelila čašu bio je Kijin intervju u kome je Slobu nazvala paćenikom i lošim izborom, koji bi se pomirio sa njom da ona hoće. Jeleni je pao mrak na oči kad je to pročitala i napravila mu je scenu na plaži – započinje izvor blizak paru, koji je insistirao na anonimnosti.

Jelena se nije obazirala na turiste u Budvi i počela je da urla na verenika.

foto: Printscreen Instagram

– Dokle više ta Kija!? Da li će tvoje ime zauvek biti pored njenog? Kada će više prestati da priča o tebi, što te se ne okane? I zašto ćutiš bre? Zašto joj ne zapušiš usta, zašto je ne isprozivaš? Je l si ti srećan što te i dalje povezuju s njom? Još je voliš, zar ne?! – urlala je Jelena na Slobu, koji ju je nekoliko minuta nemo gledao.

Potom je, prema rečima izvora, pokušao da je smiri. Rekao joj je da ga ne zanima bivša žena i da je ona njegova jedina i najveća ljubav, ali Jelena je i dalje vrištala.

foto: Damir Dervišagić

– Napravila mu je scenu, svi smo gledali u njih. Tada je Sloba počeo da se pakuje, a ona je odlepila i uhvatila ga za ruku. Trgnuo se i krenuo ka hotelu, a ona ga je zaustavila i udarila ga nekoliko puta. Sloba joj nije uzvratio, samo se pokupio i otišao. Jelena je bila još deset minuta na plaži, a potom je i ona otišla u hotel. Ne znam šta je dalje bilo, ali sam ih posle dva dana video zajedno, pa pretpostavljam da su se pomirili – završava priču sagovornik.

(RBSM RADIO)

RBSM RADIO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!