Skandal na svadbi: LJUDI, POBJEŽE VAM MLADA! (VIDEO)

Skandal na svadbi: LJUDI, POBJEŽE VAM MLADA! (VIDEO)

 

Vjenčanje je jedan od najljepših dana u našim životima i vjerovatno jedan od najstresnijih. Da bismo pred velikim brojem zvanica izgovorili sudbonosno “Da” moramo da se pobrinemo o svakom detalju, što iziskuje mnogo vremena, živaca, kao i mnogo novca.

Međutim, na vjenčanjima, bez obzira na našu želju da sve prođe u najboljem redu, dešavaju se neuobičajene situacije. Jedna od češćih jeste strah mladenaca da izađu pred oltar, što obično rješavaju u društvu kumova uz par pića, ali nije uvijek tako, a dokaz za to je ova mlada koja je glavom bez obzira pobjegla sa sopstvenog vjenčanja.

Neki misle da se uplašila, neki da se predomislila, a na vama je da procijenite.

U ovom Tiktok videu, koji je munjevitom brzinom postao viralan, mlada bježi sa sopstvene svadbe. Ona izlijeće iz sale za svadbu i silazi niz stepenice munjevitom brzinom, a za njom izlijeće mladoženja.

Kao u bajci, ona ima prelijepu raskošnu vjenčanicu i mogla da je bude Pepljuga, međutim ona se odlučila za bijele starke i više podsjeća na Džuliju Roberts iz filma “Odbjegla mlada”. Mladoženja takođe trči za njom i viče joj da stane, a ona je brže bolje uskočila u bijelu lusuznu Tojotu i vozaču rekla da krene. Vozač je odmah dao gas, a razočarani mladoženja je gađao automobil cipelom i evidentno ostao veoma neraspoložen.(RBSM-RADIO)

 

 

https://www.tiktok.com/@the__ayse/video/7260052398196935942?is_from_webapp=1&sender_device=pc

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin