Situacija u Nemačkoj opasna: Dronovi, helikopter i psi traže NESTALU DEVOJČICU (2), roditelji u strahu

Policija je saopštila da je potraga bila otežana zbog guste magle i temperatura koje su se spustile blizu mesta nestanka

 

Dvogodišnja devojčica nestala je u nedelju uveče u nemačkom gradu Bingenu. Nju je u toku noći po najvećoj hladnoći i gustoj magli tražilo više od 200 ljudi.

 

Iz policije su potvrdili da devojčica još nije pronađena. Portparol policije izjavio je kako je ovo vrlo opasna situacija za dete zbog izrazito niskih temperatura.

– Pokrenuta je opsežna potraga u kojoj su pored policije učestvovali vatrogasci i tehničke službe. Budući da reka Lohert teče blizu kuće njenih roditelja, stigli su i ronioci. Korišćena su četiri drona, helikopter i psi tragači – rekli su iz policije.

 

Policija je saopštila da je potraga bila otežana zbog guste magle i temperatura koje su se spustile blizu mesta nestanka.

 

Velika potraga prekinuta je oko ponoći, ali akcija je nastavljena tokom noći u manjem opsegu. O daljem toku operacije još treba odlučiti.

 

Policija dosad nije dala nikakve informacije o pozadini nestanka devojčice.

 

Prema nepotvrđenim informacijama, komšije devojčice plaše se da je ona upala u reku, jer je volela da se sa roditeljima tu šeta, ali nikom nije jasno šta je uveče tražila sama napolju po takvoj hladnoći.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

– KLIKNI OVDJE  www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin