SIROTU MEVLUDU (81) iz BOSNE MONSTRUM polio BENZINOM i ŽIVU ZAPALIO – ZLOTVORA koji JE TO URADIO pustili NA SLOBODU!

U Bihaću je javnost zgrožena nakon vijesti da je pušten na slobou napadač na 81-godišnju staricu Mevludu Linić, koja je samo igrom sudbine preživjela nesvakidašnji slučaj pokušaja ubistva i otimanja imovine. Njegov identitet nije objavljen, ali jesu inicijali sudije Kantonalnog suda USK.a. RIječ je o sudiji čiji su inicijali K.S. On je oslobodio daljnjeg pritvora napadača, te ga pustio na slobodu.

Dosta je ovdje nejasnoća. Postoji mogućnost da je napadač neko od Mevludine rodbine, pa je ona odustala od njegovog kažnjavanja. U nedostatku cjelovitih informacija, javnost donosi zaključke i na društvenim mrežama uglcvnom zamjera sudiji K.S. Tako jasmine Ilić se pita:

„Da li je moguce da je pusten na slobodu. Treba jos koga da ubije očitno je za policiju premalo da zapali zivu ženu. BiH je postala ludnica a ne država.

Mahić Bejza je dodala:

„Prvo su rekli nepoznat napadač pa kad je nane ostala ćiva i dala izjavu ko joj je limio kosti i polio je benzinom onda su ga ispitali i pustili. Sigurno neko njihov bio. ikad u Bosni pravde. Ostaće Bosna pusta ako se tako nastavi..

Inače, do tragedije je došlo 31. Oktobra ove godine. Tada je na na pragu vlastite kuće u Bosanskom Petrovcu pretučena Mevluda Linić. Tom prilikom napadač je starici nanio više prijeloma kostiju, a nakon toga je polio benzinom i zapalio.

Mevludu su u zadnji čas spasile komšije kao i Hitna pomoć koja je intervenirala na vrijeme. Ona je u besvjesnom stanju prevezena do Kantonalne bolnice u Bihaću. Spasili su je ljekari. Nakon što se njeno zdravlje stabilizovalo, ona je policiji otkrila identitet napadača.

Policija je veoma brzo pronašla optuženu osobu, te napadača lišila slobode. Međutim, nakon 24-satnog pritvora, kako su objavili krajiški mediji, sudija K.S. je osumnjičenog napadača oslobodio daljnjeg pritvota, te ga pušta na slobodu.

Ono sto se nezvanično saznaje razlog ovog monstruoznog zločina je bila pljačka.Starica je ispričala da joj je napadač tražio novac. (Naj portal)

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/