SIROTI čovjek NALETEO na RAZJARENOG MEDVJEDA – OPALIO mu ŠAMAR I GANJAO ga LOPATOM – ono ŠTO se potom DOGODILO PREPRIČAVA cjeli INTERNET (VIDEO)

Internetom kruži zastrašujući snimak obračuna hrabrog muškarca sa medvedom na kojeg su on i njegova devojka naleteli dok su šetali pse.

Na snimku se vidi kako neimenovani čovek, po svemu sudeći iz SAD, lupa šamar zveri, koja izgleda kao mladi grizli. Medved se krio u štali na njegovom imanju, dok se njegova devojka prepala čim ga je videla.

Medved u jednom trenutku iznenada upada u kadar, a čovek kreće ka njemu i udara ga u glavu. Naizgled zbunjena i iznenađena zver se povukla, ali je muškarac nastavio da pravi buku, pa dohvatio lopatu i poklopac od kante kako bi je oterao.

Deluje da je medved bio toliko prestrašen da je odustao od okršaja i pobegao, jer više nije ulazio u kadar sigurnosne kamere.

Bliski susret se dobro završio po obojicu, dok je viralni video objavljen prošle nedelje na TikTok-u i munjevito je prikupio 4,5 miliona pregleda.

 

@anthonymooren174

#bearslap #getback #gangster #loudnoise #neighbor #protecting #puppies #god #nottoday #fyp #viral viralticktok #bear #slap

♬ original sound – Anthony mooren

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  IZMEĐU SVETA I MENE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/category/izmedu-sveta-i-mene/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin