SIN NAS JE NAPUSTIO i odrekao nas se prije 7 godina! “Kada sam mu javila da mu otac umire, on mi je tada zario nož u srce, oporaviti se ne mogu.”

0

Ovo je priča tuzna jednog bračnog para kojeg se sin odlučio da odrekne prije sedam godina i to im je slomilo srce i ne mogu da vjerujem da im se takvo nešto dogodilo.

 

 

Oni su bračni par Arifa koja ima 56 godina i Mehmed Ogrešević koji ima 60 godina iz Bosne su proživjeli veliku porodičnu dramu a pored toga njhovo zdravlje je skoro pa u potpunosti naruseno.
Za troje djece su se borili svim snagama nisu ni slutili da im sin napravi toliko boli i kako je to sve bilo bez razloga.

 

 

 

U braku su dobili dvije kcerke koje su osnovale svoje porodice ali im pomazu koliko god mogu i redovno ih obidju ali desava im se nepravda velika kada ih je sin prije sedam godina nazalost napustio.

 

-Kćerke dolaze obilaze, pomazu i uvijek su tu za nas. za sina ne znamo ni gdje je ni sta je a ne znamo ni razlog odlaska. Nismo se svadjali jednostavno samo je napustio kucu.Isla sam kod svih trazila ga molila da vidim da li je tu da li moze da razgovara sa nama i onda sam saznao nesto sto me poremetilo.

 

 

-Želim mu sve najbolje, Voljeli bi da dođe da ga vidimo dok živimo jer nam je bolna tacka on. On je sada kod neke porodice koja meni ne treba on se okrenuo protiv nas i sada je kao njihov.

 

Mora postojati neki razlog zašto on ne želi da nam dođe, treba doći i reći nam koji je problem u vezi svega toga. Svaki dan moj je život baziran na tome da se slanem o suprugu koji se nije oporavio od moždanog udara.

 

 

 

 

Mi nemamo nikakva primanja redovno. Mehmed nema dovoljno godina da bi bio u penziji. Snalazimo se, nisam mogao ni da se poljoprivredom bavim jer su mi ljekari zabranili da radim i kopam.

 

Najtezi momenat je bio taj kada je Mehmed zavrsio u bolnici a tada se nije ni znalo da ce se izvuci i da li ce prezivjeli. (RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU        I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *