SIN MI JE ZABRANIO DA VIĐAM TEK ROĐENU UNUKU: Tvrdi da sam ja kriva za to, a ja stvarno ne razumem gde sam pogrešila

Redovno čujemo ili vidimo primer gde svekrva i snaja nisu baš u idiličnim odnosima, te nije čudno da često čitamo o tome u ispovestima na društvenim mrežama ili znamo primere iz našeg neposrednog okruženja.

Jedna objava u kojoj se jedna majka žali da joj je rođeni sin zabranio da vidi tek rođenu unuku podelila je internet, a mnogi su isprva osudili ovaj njegov potez, ne znajući šta se zapravo krije iza svega.

Baka se požalila da ne može da viđa unuku
Baka se požalila da ne može da viđa unuku foto: Shutterstock
Naime, jedna novopečena baka požalila se na Redditu da još uvek nije videla svoju unuku i da joj nije jasno gde je pogrešila i čime je to zaslužila.

– Sin mi je zabranio da vidim tek rođenu unuku. Ostala sam zapanjena ovakvom njegovom odlukom, jer zaista ne znam čime sam to zaslužila. Duša me boli i ne znam šta da radim od tuge, glasila je ispovest ove žene.

Nedugo zatim na sve to se oglasio njen sin i objasnio o čemu se radi.

Tata je rekao da je njegova žena počela da se porađa u četvrtak uveče i da se nije porodila do petka u ranim jutarnjim satima, a on je sve vreme bio uz nju. Posle neprospavane noći u petak, u subotu je bio iscrpljen, pa je potpuno zaboravio da mami pošalje rođendansku poruku.

Čim je shvatio da joj nije poslao poruku, muškarac je pozvao svoju majku da se izvini, ali žena je bila besna – čak je optužila njegovu ženu da je planirala porođaj da se nekako poklopi sa njenim rođendanom kako bi mogla da ukrade svu pažnju. Kao odgovor na njene oštre komentare, muškarac joj je zabranio da viđa tek rođenu unuku.

Sin je majci zabranio da vidi unuku
Sin je majci zabranio da vidi unuku foto: Shutterstock
– Iznervirao sam se i spustio slušalicu, ali sam joj rekao i da nije dobrodošla da vidi moje dete nekoliko dana. Cela porodica mi stalno šalje poruke i govori da grešim i da sam užasan sin što joj nisam dao da vidi svoju unuku, ali me je jako razbesnela – dodao je on.

Novopečeni tata je rekao da je njegova mama oduvek bila pomalo gruba prema njegovoj ženi i da je nakon njenog poslednjeg ispada odlučio da prekine svaki kontakt sa njom „na neko vreme“ kako bi on i njegova supruga mogli da se prilagode novom životu roditelja.

Korisnici Reddita bili su čvrsto na njegovoj strani, a mnogi su ga ohrabrivali da „ostane jak“ i učini ono što je dobro za njegovu ženu i ćerku.

– Radiš pravu stvar, ona je ta koja greši – napisao je jedan korisnik. – Ne mogu da verujem da tvoja mama misli da je tvoja žena namerno rodila u to vreme. Ne ide to tako. Verovatno joj dugo ne bih dozvolio da upozna bebu – prokomentarisao je drugi korisnik.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin